Delicate
- vakarinė rankinė su užmetamu viršumi ir plonu dirželiu. Tinka vakariniams pobūviams. Spalvos ir medžiagos – baltas satinas, juoda arba tamsiai mėlyna oda, aukso, alavo arba austrės, metalo spalvos. Dera prie Anna, Holding, Illicit, Raquel, Scarlet ir Tubex vakarinių batelių.

Invisible – rankinė, tinkanti einant bet kur, dera ir prie vakarinių, ir prie kasdieninių drabužių. Permatomas vinilas apvynioja baltą odinę rankinę su sidabrinėmis juostelėmis. Vakariniam apsirengimui derinkite su Expose, Nuclear arba Sirena bateliais.

Muffin – vakarinė rankinė, sukurta išradingai derinant įvairias medžiagas: juodą satiną, juodą veršiuko kailį ir Swarovski’o kristalus. Pagrindiniai akcentai – rankinė užsegama užtrauktuku, kristalų – sidabro rankena, sagės ir ornamentai. Dera prie Muffin vakarinių batelių.

Risque – vakarinė rankinė iš juodos odos, papuoštos kristalais. Atkreipkite dėmesį į Swarovski’o kristalų ornamentų spindesį ir prie šių kristalų derančią sagtį ant dirželio. Su vidine užtrauktuku užsegama kišenėle. Dera prie Risque vakarinių batelių.

Romantica – vakarinė rankinė su juodais siuvinėtais nėriniais priekyje ir nugaroje ir juodos zomšos šonais ir apačia. Metalo ornamentai akcentuoja zomšos juosteles. Su vidine užtrauktuku užsegama kišenėle. Dera prie Lingerie vakarinių batelių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją