Berniukiškai figūrai – platūs, laisvi šortai

Jūsų tikslas – sudaryti apvalumų spūdį. Jei šortai bus platūs, siauri klubai irgi atrodys platesni. Tuo pačiu šortai atidengs įdegusias kojas – žavu.

Smėlio laikrodžio tipo figūrai – platėjantys šortai aukštu liemeniu

Kai proporcijos praktiškai idealios, belieka pabrėžti natūralias formas. Liemenį išryškins aukštas šortų liemuo ir dirželis. Ilgį galite rinktis, kokį norite, tik geriau, kad siluetas būtų laisvas. Tik būtinai sukiškite palaidinę į šortus, kad išryškėtų liemuo.

Obuolio tipo figūrai – vyriški šortai

Daugelis obuolio tipo figūros moterų turi gražias kojas, taigi vyriško tipo džinsiniai šortai – jūsų draugai. Šortų liemuo turėtų būti žemas, laisvas (liemuo nėra jūsų stiprioji pusė). Detalės turėtų būti šortų apačioje, kad nukreiptų dėmesį nuo liemens.

Kriaušės tipo figūrai – platėjantys, laisvi šortai

Jūsų šortai turi atrodyti lyg pusiau sijonas – laisvi, krentantys. Šis siluetas – idealūs kriaušės tipo figūrai. Liemuo turėtų būti aukštesnis, šortų medžiaga turi būti gražiai krentanti, klešnės laisvos. Svarbu balansas – rinkitės laisvesnius šortus, kad jie neapspaustų sėdynės. Pabrėžkite liemenį, sukimšdamos į vidų palaidinę.

Jei esate maža ir smulki, rinkitės trumpus šortus

Jei jūs maža, šortai irgi turėtų būti nedideli (savaime suprantama, ne be priežasties). Kuo trumpesni šortai, tuo ilgesnės atrodys kojos. Žodžiu, šortai turi užtektinai dengti sėdmenis, bet ganėtinai atidengti kojas. Tiesa, šortai turėtų būti laisvesni, nes trumpi ir apgludę – būtų per daug.

Jei jūs aukšta – rinkitės tiesius šortus iki pusės šlaunų

Tokio tipo šortai turi prastą reputaciją. Žemai damai jie tikrai netinka, bet ilgakojė su jais atrodys rafinuotai ir prabangiai. Svarbiausia – kad tiktų. Šortai turėtų būti siauri, tiesus. Prie – tik lygiapadės basutės ar bateliai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt