„Chloe“ vizažistai pristatė minimalų makiažą ir akcentavo antakius. Pabrėžti natūralų antakių grožį padės maskuojantis pieštukas, antakių pieštukas ir šešėliai.

Ryškius šešėlių ir lūpų dažų atspalvius rekomenduoja šį pavasarį „Christian Dior“. Šių mados namų kolekcijų pristatymuose karaliavo koralai, fuksijos ir sodri žaluma.

Pats ryškiausias ir net agresyviausias, tačiau be galo seksualus makiažas buvo pademonstruotas per Jeano Paulio Gaultier pristatymą. Tegyvuoja pavasaris, meilė, seksas ir rokenrolas!

Tamsiai vyšninės lūpos – madingiausias šio pavasario akcentas. Kuo ryškesni lūpų dažų atspalviai, tuo geriau. Pavyzdžiui, kaip per „Givenchy“ pristatymą.

„Gucci“ vizažistai sukūrė visiškai pavasarinį makiažą – ryškų ir tuo pat metu lengvą. Klasikinis juodų blakstienų ir raudonų lūpų dažų derinys atrodo gaiviai porcelianinės odos fone.

Stella McCartney atsisakė sudėtingo makiažo ir įžūlių atspalvių, pasirinkusi švelnius skaistalus. Gaivu ir labai miela.

Padūmavusių akių makiažas jau tapo klasika, ir, atrodo, nebeišeis iš mados jau niekada. Pavasarinio pristatymo metu Marko Jacobso modeliai pademonstravo dramatiškai padažytas akis.

Mados namai „Valentino“ pristatė septintojo dešimtmečio stiliaus makiažą, kuriame akis įrėmina tankios blakstienos. Rudi nagų lako atspalviai, kurie yra ypač madingi šį sezoną, suteikia įvaizdžiui šiuolaikiškumo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją