„Mis Latvija 2010" grožio konkurso nugalėtoja Alisa Miskovska 2013 metais dalyvavo „Miss Tourism Queen International“ grožio konkurse ir tapo jo nugalėtoja. Šiemet merginai teko garbė pačiai apdovanoti šio konkurso laimėtoją, perleidžiant grožio karūną naujai išrinktai gražuolei. Šio ypatingo renginio metu gražuolė ir projekto „Šokiai ant ledo“ dalyvė pasipuošė ne garsiausių Latvijos dizainerių, o Lietuvoje įsikūrusių „Inži“ mados namų suknele.
Dizainerė Ingrida Žitkuvienė neslepia džiaugsmo kalbėdama apie Alisos Miskovskos pasirinkimą pasipuošti jos kurta suknele 2014 metų „Miss Tourism Queen International“ apdovanojimuose: „Alisai mūsų parinkta suknelė puikiai tiko ir patiko. Ji ne tik tobulai pabrėžė jos moterišką žavesį, eleganciją, bet ir puikiai derėjo su prabangia renginio atmosfera. Aš labai džiaugiuosi, kad visas mūsų įdėtas darbas kruopščiai renkant ir koreguojant sunkelę buvo įvertintas. Per naujos gražuolės karūnavimo ceremoniją Alisa tikrai išsiskyrė, ji sulaukė daug komplimentų ir pagyrų!“.
„Miss Tourism Queen International“ - prestižinis, tarptautinis grožio konkursas, vykstantis nuo 2004 metų įvairiuose Kinijos miestuose. Jame dalyvauja gražuolės iš įvairių pasaulio šalių. 2013 metų spalio mėnesį šio konkurso nugalėtoja tapo latvė Alisa Miskovska. 


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)