Stilistės teigimu, šį pavasarį valdo neišbaigtumas, lengvas chaosas ir kūrybingumas. Labai populiarus išsidraikiusių plaukų įvaizdis, taigi pagrindinis akcentas tenka plaukų sušukavimui.

Tad jeigu norite būti madinga, pastangų reiks plaukus paversti į lengvai subanguotą, netvarkingą ir nerūpestingą kupetą. Šį pavasarį valdo neišbaigtumas, lengvas chaosas ir kūrybingumas.

Kūrybinė netvarka

Jeigu turite gražius ilgus plaukus, madingam įvaizdžiui sukurti jums reikės šių priemonių: plaukų putų arba vidutinio stiprumo plaukų želė. Šukuosenos užbaigimui naudokite plaukų žnyples.

Ištrinktus ir nusausintus plaukus šiek tiek pradžiovinkite džiovintuvu, tačiau plaukai dar turėtų likti drėgni. Tuomet įspauskite į delną mandarino dydžio putų kauburėlį ir paskirstykite gniaužomais plaštakų judesiais viršugalvyje ir per visą plaukų ilgį.

Plaukų džiovintuvo oro srove džiovinant plaukus išsklaidykite plačiu perimetru, kad sukurtumėte netvarką. Nevenkite plaukus perskirti skyrimu per vidurį.

Išdžiovinus plaukus dar sykį paskirstykite putų. Taip atsiras daugiau tvarkos. Norinčioms standesnių garbanų teks panaudoti plaukų garbanojimo žnyples. Na, o toms kuriu plaukai visiškai tiesūs, tik karštos žnyplės sukurs norima efektą.

Naudodamos žnyples venkite sruogų išbaigtumo. Kurkite kūrybinę netvarką ir būtinai palikite neužsuktus sruogų galiukus. Svarbu, jog būtumėte rokerė, o ne lėlė.

Plaukų želė siūlau toms, kurių plaukai vešlūs ir nevaldomi. Plaukų putas - toms, kurios nori purumo ir apimties. Žnyples rekomenduoju tiesiaplaukėms.

Prieš naudodamos karštus prietaisus, plaukus padenkite kosmetika, kuri apsaugo nuo karščio daromos žalos.

Šlapių plaukų efektas

Tai dar vienas stilingas sušukavimo būdas šį sezoną.

Plaukus nušukuokite nuo veido ir sukurkite šlapių plaukų efektą. Tai plaukus tausojantis įvaizdis. Ištrinktus ir nusausintus plaukus drąsiai tepkite stipria plaukų žele. Sudėliokite kaip jums patinka ir leiskite išdžiūti natūraliai.

Ši tendencija atkeliavo iš ankstesniu sezonų. Tai labai patogus įvaizdis vasarai.

Netvarkingas kuodas

Netvarkingas ir išsipešiojęs kuodas - tikras kūrybinės netvarkos pavyzdys. Svarbu, kad kuodas būtų neišbaigtas, netvarkingas, sušiauštas ir išpešiotas.

Tam jums prireiks tvirtos plaukų gumytės ir kelių plaukų segtukų.
Palenkusi galvą žemyn delnais ir pirštais formuokite uodegą viršugalvyje. Nešukuokite plaukų nei šukomis nei šepečiu - tik pirštais.

Surišus netvarkingą uodegą ištraukite plaukų sruogas tose vietose, kur norėtumėte daugiau apimties. Tegul kelios sruogos iškrenta tarsi netyčia prie veido ar smilkiniu zonose.

Likusią plaukų uodegą nerūpestingai susukite ir laisvai prisekite segtukais. Svarbu, jog bendras įspūdis išliktų neišbaigtos ir tarsi išdraikytos šukuosenos. Užbaikite viską plaukų laku.

Tokie trys plaukų sušukavimai drąsioms ir ištroškusioms naujovių.

Žinoma, šį pavasarį labai aktualūs kirpčiai ir visos jų įmanomos variacijos - nuo didžiulių sunkių iki lengvų ir plevenančių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)