Tokie pirkiniai paprastai gali kainuoti ne vieną šimtinę, tad išeitis taupančioms - apsipirkti per išpardavimus. Anot A. Jablonskytės, geriausia investuoti į tokį brangų pirkinį, kuris bus naudojamas ne vieną sezoną. Stilistės teigimu, lietuvėms naudingiausia pirkti gerus žieminius batus, nors pati mieliau renkasi rankines: „Juk rankinė – moters vizitinė kortelė“.

„Jeigu kaklas trumpas – nešiokite V formos iškirptes, mažas akis dažykite šviesiomis spalvomis, o jeigu turite nuostabiai gražias lūpas, nebijokite jų pasidažyti raudonu lūpdažiu“, - pabrėžti privalumus pataria A. Jablonskytė.

Anot jos, visus aksesuarus gali atstoti kvepalai, kurie tarsi pakylėja nuo žemės jais pasikvėpinusią moterį ir visus aplinkinius.

Štai daiktai, kuriuos stilistė pataria turėti kiekvienai moteriai:

1.Kvepalai. Stilistė mano, kad užtenka turėti vienus kvepalus, bet tokius, kurie atspindėtų moters asmenybę, būtų svajonių kvepalai. Pati A. Jablonskytė renkasi Chloe LOVE kvepalus, kuriais jai norisi kvepėti visada: „Jie yra tokie ypatingi, tarsi skleidžia meilės burtus. Aš šventai tikiu, jog tik dėl meilės sukasi pasaulis!”.

2. Juodi bateliai yra tiesiog būtinybė kiekvienos moters spintoje. A. Jablonksytė renkasi netradicinius batelius, nes mano, kad visuomet reikia stengtis laužyti taisykles. Juodi bateliai – universalūs, nes juos galima derinti ir prie kasdieninių džinsų, ir prie trumpos suknelės.

3.Stilistės teigimu, nėra nieko seksualiau už juodus apatinius. „Liemenėlę reikia dėvėti nuolat. Žinoma, einant miegoti užteks tik lašelio kvepalų“, – sako stilistė. Ji teigia, kad kiekvienai moteris turi atrasti sau tinkančius ir patinkančius apatinius, su kuriais jaustųsi lyg būtų be jų. Kalbant apie praktiškumą, pats geriausias variantas – kūno spalvos apatiniai.

4. Austėja sako griežtą ne striukėms. Juodas paltukas visada bus pats praktiškiausias pasirinkimas, tačiau stilistė pataria nebijoti „žaisti“ su drabužiais, jų spalvomis ir deriniais. Pati A. Jablonskytė paltus deriną prie batų: „Mano batai dažnai būna įvairių spalvų, formų, tad nesinori, jog paltas juos užgožtų ar atvirkščiai“.

5. Nors džinsai yra kasdieniškiausias drabužis pasaulyje, jie yra tobuli, nes tinka prie visko.

„Elegancija sklinda iš žmogaus vidaus, o puošnumas iš žaižaruojančių akių. Jeigu visa tai moteris turi – bet kokie džinsai atrodys puikiai“, - sako Austėja. Ji pataria geriau turėti vienus džinsus, bet tokius, kurie atitiktų figūrą.

Visoms moterims ir merginoms stilistė pataria nebijoti laužyti standartų, derinti nesuderinamus dalykus ir nepamiršti šypsotis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)