Fatališkų deivių, hipių arba hipsterių įvaizdžiai dominavo pasaulyje garsių namų mados pristatymuose. Specialistai siūlo vadovautis podiumo diktuojamomis tendencijomis, asmeniškai kiekvienam pritaikant tinkantį ir patinkantį įvaizdį.

„Fatališkos deivės“ – griežtas sklastymas, ryškios lūpos

2015 m. už stilingiausią įvaizdį apdovanoti meistrai Jevgenij Iljin ir vizažistė Natalija Pavlova (Talina) pataria šiemet rinktis fatališkos moterims įvaizdį. Jų sukurtame makiaže viena aktualiausių šių dienų tendencijų – švytinti veido oda, natūralūs antakiai bei koralinės arba ryškios klasikinės raudonos lūpos.

Pagrindinis makiažo akcentas - akių kontūro linija. Jie teigia, kad tai puikiai dera su dizainerio Yve Saint Laurent pamėgtu moters įvaizdžiu: ryškinamos tik lūpos, kurios dera prie griežto aprangos stiliaus. Meistras Jevgenij siūlo šukuosenose vėl aktualų šlapių plaukų efektą – plaukus reiktų sušukuoti atgal arba su griežtu sklastymu per vidurį.

Hipių įvaizdis – balta oda, natūralumas

2015 m. už originaliausią įvaizdį apdovanotos meistrė Alisa Grigonytė ir vizažistė Gita Januškevičienė pasiūlė nusikelti į šiemet pagrindine stiliaus tendencija tapsiančius hipių laikus: lengvi audiniai, laisvi siluetai, kutai, gėlių motyvai, daugybė aksesuarų. Geriausia 2015 m. konkurso vizažistė Gita pataria dar nenustumti į šalį dūminio makiažo, kuris neapleidžia savo pozicijos madingiausių makiažų sąraše, tačiau šiemet jis turi tapti subtilesnis, derinamas prie skaisčios, kuo baltesnės odos.

Plaukų meistrė Alisa siūlo pabandyti naujovę - „splashlight” plaukų dažymo techniką, kuri sukuria įspūdį lyg vidurinę plaukų dalį apšviestų ryškūs šviesos spinduliai. Šis horizantalus plaukų dažymo metodas panašus į „ombre”, tačiau yra ryškesnis, išraiškingesnis. Stilistai sutaria, kad natūralumas ir nerūpestingumas – tai pagrindiniai 2015 m. stilingų šukuosenų kriterijai.

Hipsterių ir 80-ųjų įvaizdis

Už techniškiausiai atliktą įvaizdį apdovanotas Jevgenij Dranik siūlo dar nepamiršti hipsterių. Šiuolaikinis hipsteris siekia gyventi, elgtis, atrodyti ir kalbėti priešingai nei aplinkiniai. Viskas, kas susiję su hipsteriu pastaraisiais metais tiesiog rėkė „mums viskas vienodai!“.

Jevgenij pasiūlė grįžti į 80-uosius: metalinai atspalviai ir detalės, asimetriškos striukės iš 80-ųjų… „Būkite išskirtiniai ir nebijokite atrodyti drąsiai“, – teigia meistras Jevgenij Dranik.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)