Vizažistė Giedrė pastelinių spalvų šešėliais paryškino Eglės akis bei vasariškomis spalvomis suteikė žvilgsniui žaismingumo. Plaukų stilistė Sandra Eglės vos pečius siekiančius plaukus pavertė nerūpestinga šukuosena, puošta gyvomis lauko gėlėmis.

Eglei priderinti vasaros kolekcijos „De‘Žavu design“ šortukai – tobulas sprendimas vasarai. Skirtingi aksesuarai, detalės sportišką įvaizdį gali paversti deriniu vakarėliui, susitikimui su draugais mieste, iškylai gamtoje ar festivaliui.

Eglė Gudaitė
Eglė Gudaitė
Eglė Gudaitė
Eglė Gudaitė

Makiažas, šukuosena: Giedrė Marcinonytė, Sandra Keraitė (salonas „UFF“)
Stilius ir nuotraukos: Diana Abramavičiūtė „De'Žavu vintage boutique";

O tu ar norėtum pakeisti savo stilių, makiažą, šukuoseną ir susikurti visiškai kitokį įvaizdį? Ar norėtum naująjį įamžinti meniškoje, žaismingoje, o gal ir beprotiškoje „De'Žavu vintage boutique“ fotosesijoje, kurią už drąsą gausi dovanų?! Jei taip, skaityk sąlygas ir DALYVAUK!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)