Merginai parinkta: vintažinio stiliaus lengva, permatoma palaidinė, sunkesnio audinio klostuotas sijonas bei rusvi, balerinų stiliaus bateliai.

Žalsva bei mėlyna spalvos tobulai tiko prie Indrės šviesių plaukų, o romantiškai vintažinis įvaizdis – prie mergaitiškų bruožų.

Plaukų stilisto Valerijaus darbas – įmantrus, tačiau tvarkingas gėlės formos kuodukas žvelgiant iš šono šiek tiek priminė žavias, trapias balerinas. Vizažistė Giedrė Indrei akcentavo akis, tačiau natūralus, lengvas makiažas puikiai įsiliejo į visumą.

Prieš jus – atgimusi pavasariška bohema.

Indrė Bakutytė

Šukuosena, makiažas: Valerij Gigevič, Giedrė Marcinonytė ( salonas „UFF“)
Stilius ir nuotraukos: „De'Žavu vintage boutique";

Vieta: Galerija R&A / Rūtos Eidukaitytės ir Aistės Gabrielės Černiūtės galerija.

O tu ar norėtum pakeisti savo stilių, makiažą, šukuoseną ir susikurti visiškai kitokį įvaizdį? Ar norėtum naująjį įamžinti meniškoje, žaismingoje, o gal ir beprotiškoje „De'Žavu vintage boutique“ fotosesijoje, kurią už drąsą gausi dovanų?! Jei taip, skaityk sąlygas ir DALYVAUK!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)