Ievos pokyčių ėmėsi grožio salono „Goldwell“ stilistės Eglė Saunorytė Kinderienė ir Miglė Stimburytė.

„Merginos plaukų spalva ir kirpimas buvo niekuo neišsiskiriantys, tad pasitarusios su ja nutarėme išbandyti 2017 metų karščiausias plaukų dažymo madas. Neseniai grįžome iš Stokholmo, kur atstovavome Lietuvą didžiuliame pasauliniame stilistų konkurse, ten pamatėme naujausias tendencijas.

Vidiniuose merginos plaukų sluoksniuose įvedėme spalvų blokus, juos šviesinome, tada formavome spalvą. Tai darėme novatoriškai ir meniškai. Kaip dabar madinga, suliejome kelias gan ryškias spalvas, kurios vieną kitą papildė: žalią, turkio, mėlyną ir geltoną.

Spalvotos sruogos buvo vidiniuose sluoksniuose, tad jos nebuvo per daug ryškios, tačiau judesyje atsiskleidžia visas grožis“, – pasakoja Eglė.

Ievai plaukai buvo ne tik nudažyti spalvingomis sruogelėmis, bet ir patrumpinti. Vizažistė Viktorija Belekova padarė ryškų makiažą, o stilistė Aušra Šeidukytė papuošė stiligais „Atsikeli ir varai“ drabužiais.

Po permainų Ieva negalėjo atsidžiaugti.

„Baiminausi, kad mane gali pakeisti ne taip, kaip norėčiau ar sunkiai priprasiu prie naujo įvaizdžio. Tačiau pastarasis laikotarpis mano gyvenime yra drąsių žingsnių metas.

Žinoma, savęs patikėjimas kitiems žmonėms yra šiek tiek rizikingas, tačiau vos atvykus į grožio saloną, visi nuogąstavimai akimirksniu dingo.

Mane pasitiko labai malonus kolektyvas, kuris detaliai papasakojo, ką norės keisti mano išvaizdoje. Labai nekantravau išvysti rezultatą. Kadangi man norėjosi ryškesnių ir drąsesnių spalvų, buvau maloniai nustebinta, kad stilistės tarytum nujautė mano norus. Džiaugiuosi savo pasikeitimu ir naujuoju įvaizdžiu, kurį, manau, stengsiuosi išlaikyti“, – tikino Ieva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)