Stella kolekcijos toną padiktavo trumpos, plačiarankovės disko stiliaus suknelės, padabintos Art Deco detalėmis – viskas sukurta “Studio 54” dvasia. Įkvėpta merginos, įsisupusios į savo vaikino megztuką iš padėvėtų drabužių parduotuvės, kuris dedamas ant mažutės suknelės, Stella pademonstravo žieminį apsiaustą iš “Afgano ėriuko” dirbtinio kailio.

“Deco” stilius, buvęs populiarumo viršūnėje 1970-aisiais, ant podiumo pasirodė nauja imperatoriško stiliaus išraiška – įvairių šešėlių ir formų raštai, šilkiniai švarkeliai bei kruopščiai pasiūti vilnoniai paltukai, kurie tapo Stella vizitine kortele. Josephine Baker stiliaus apdaruose pasijuto ir 1920-ųjų dvasia – šilkinių kaspinų gausa, satininės palaidinės sujuosiamos dirželiu, nėriniai ant pagrindinių spalvų audinių – šokoladinės, žalios ir tamsiai mėlynos.

Be to, buvo gausu megztų ir nertų prabangių rankinių papuoštų paukščių plunksnomis. Šie siuvinėjimai vėliau pasirodė ant mini drabužėlių rankovių – ant švarkelių ir paltukų - ir suteikė plastikinio dirbtinio kailio įspūdį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją