„Naujausia „Inži“ mados namų kolekcija atspindi kiekvienos moters gyvenimą. Tai kartu ir mano pačios gyvenimo istorija... Moters gyvenimas prasideda vaikyste, kurioje slypi pasakiškos mintys, svajonės.

Vaikystėje atrodo, kad laikas eina taip lėtai ir mes šitaip trokštame kuo greičiau užaugti ir tapti kažkuo svarbiu. Vėliau vaikystė pereina į nesutramdomą paauglystę, atsiranda noras įrodyti savo tiesą, būti pripažinta ir suprasta, būti laisva, bet saugia, būti mylima ir pačiai pradėti mylėti.

Tai metas, kai norisi mesti žinias ir pradėti kitus darbus. Tai metas, kai mergaitė tampa moterimi... Šiame gyvenimo etape mes vis dar skubame... skubame užaugti ir būti nepriklausomos. Galiausiai tampame moterimis. Mes imame ieškoti atsvaros, mes žinome, kad kažkur mūsų laukia antroji mūsų gyvenimo pusė, mes siekiame savo gyvenimo idealo.

Moteris, kuri trokšta saugumo yra stipri, žinanti, ko nori iš gyvenimo, turinti aiškius siekius, kuriuos, galiausiai ir pasiekia. Pagaliau vestuvės.. Ir nuo tos dienos moters gyvenimas pasikeičia, kartais į gerą pusę, kartais ne, tačiau moteris, ta trapi būtybė, kuri eina pirmyn ir neša savo kryželį visą gyvenimą, tiki savo svajonėmis ir savo idealais“, - paklausta, kokia pagrindinė kolekcijos mintis, kaip gimė idėjos, pasakoja dizainerė.

Anot jos, ši kolekcija skiriasi savo idėja, ji apibūdina visą moters gyvenimą iki jos vestuvių.

„Tai lyg projekcija į mano ir kiekvienos moters praeitį, tai - aš su savo atspindžiu, moteris, kuri turi savo gyvenimą, bet visada slapta pagalvoja apie kitą, kurį galėtų turėti, jeigu viskas būtų kitaip, jei būtų padariusi kažką, ko nepadarė... Taip ir aš daug kartų klausiau savęs „kas būtų, jeigu?“ Aš patikėjau savo svajonėmis ir žingsnis po žingsnio atkakliai einu jų link. Dabar atrodo tarsi visas pasaulis man šypsosi ir tai verčia mane jaustis tarsi iš naujo būčiau įsimylėjus. Juk visi pažįstame šį jausmą...“, - romantikos nestokoja I. Žitkuvienė.

Tarp kolekciją pristatančių profesionalių modelių - Rima Triškutė, Karolina Toleikytė, Simona Burbaitė.

Kolekcija - sėkmės lydimai moteriai

Ši kolekcija, kaip teigia dizainerė, skirta moteriai ir jos gyvenimui nuo jos paauglystės iki brandos, nuo neapykantos iki meilės. Ji skirta moterims, kurios tiki savimi ir savo svajonėmis, savo sėkme, kurios nebijo drąsiai žengti į priekį.

Juk šis tikėjimas visada mus veda teisinga linkme. Kolekcijos modeliai skirti elegantiškoms, jaunatviškoms merginoms ir moterims,kurios mėgsta pastelę ir daug nerinių.

„Kolekcija skiriasi tuo, kad šiemet joje dominuos naujas mano prekės ženklas, artimai susijęs su sakrališkumu, žmogaus tikėjimu, apsauga. Be to, kolekcijos suknelės bus numargintos mano pačios kurtais gėlių raštais, margintais didžiausiame Italijos fabrike“, - sako dizainerė.

Tūkstančiai karoliukų

Pagrindiniai kolekcijos audiniai - tai nėriniai, tiuliai, o dekoro elementai - tūkstančiai karoliukų. Kiekviena gėlytė buvo siuvama rankomis ir kiekviena suknelė dekoruota iš atskirų, rankomis karpytų detalių iš nėrinių ir šilko.

„Jei matote suknelę iš nėrinio ir ji atrodo tarsi būtų pasiūta iš vieno audinio, galite būti tikri, kad Jūsų akys meluoja, viskas, iki smulkiausių detalių yra sudėliota rankomis, tai ir yra vadinamasis Haute couture! Visos kolekcijos esmė yra „Inži“ sukurtas autentiškas raštas, margintas Italijoje ant skirtingo tipo natūralių šilkų. Jais aš labai didžiuojuosi, juk tik garsieji pasaulio dizaineriai yra sukūrę savo raštus, dabar tokį turiu ir aš“, - džiaugiasi I. Žitkuvienė.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)