Nepataisoma romantikė Viktorija Jakučinskaitė, dar vaikystėje nusprendusi užkariauti mados pasaulį, nė neketina atsisakyti savo tikslo – nenuostabu – juk jai padeda tikros fėjos! Tad naujoji dizainerės kolekcija kvepia rudeniu ir masina susisupti į šiltus vilnonius paltus, kurie puošti tik vienai Viktorijai būdingu stiliumi - juostele preciziškai išsiuvinėti gaivūs šermukšniai ar dekoruoti minkštais veltinio bučinukais.

Puošnius paltus pakeitė elegantiškos suknelės, kurioms ypatingo žavesio suteikė šarmingos demonstruotojos.

„Šį kartą mano mada gal šiek tiek lėliška su slaviškais elementais ir yra arčiau etno stiliaus“,- šypsodamasi atvirauja dizainerė. Ji neslepia, kad jos mylimiausia fėja – tai ta teta, kuri aprengė vargšę Pelenę prabangiai puotai ir pavertė ją pačia nuostabiausia vakaro karaliene.

Šarūno Mažeikos (DELFI) nuotr.

„Ar dar daug pelenių liko neaprengta“?- klausiame dizainerės.

„Kur ten! Visų neįmanoma aprengti, gyvenimo neužtektų“,- nusikvatoja dizainerė.

„Sukūriau miško aplinką, kad galėtume pasigėrėti gamta. Juk nuolat bėgame ir nespėjame pamatyti nei žydinčių medžių, nei krintančių jų lapų“,- sako Viktorija.

Vakaro metu skambėjo romantiškos Ievos Norkutės atliekamos dainos, klegėjo būsimųjų mažųjų misių juokas ir po dailiausių Lietuvos moterų kojomis šiugždėjo rudeniniai lapai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją