Smulkiai moteriai maža krūtine tiktų nuo juosmens platėjantis paltas su išraiškinga apykakle, pavyzdžiui, V formos kailine. Venkite apdribusių ir beformių paltų. Didžiakrūtėms masyvių apykaklių reikėtų vengti (visos kitos daugmaž tinka), nebent dar labiau norėtumėte pabrėžti savo privalumų dydį.

Rubensiškų formų ir plačiu klubų moterims tiktų puspaltis iki pusės klubų (ilgesnis ar trumpesnis klubus išryškins). Ilgas platas turėtų siekti kelių vidurį, nes ilgesnis jus sustums, o jei užsigeisite trumpesnio, kūno linijas atrodys neproporcingos.

Putlokos šlaunys, lieknos blauzdos? Rinkitės šiek tiek nuo juosmens platėjantį paltą, kuris dengtų kelius ir išryškintų tik nuostabias jūsų blauzdas.

Putlokos blauzdos, lieknas liemuo? Tiktų ilgas iliemenuotas paltas (šiek tiek platėjantis) iki žemės.

Stambokos rankos? Venkite paltų trumpintomis rankovėmis - klasika jums tiks idealiausiai (ilgos tiesios rankovės iki rankos nykščio kauliuko). Atsisakykite minties pirkti paltuką užapvalintais pečiais - šie pasidarys dar labiau "sultingesni". Pečiai taip pat neturėtų būti labai platūs ir statūs. Kaip minėta, jus puoš klasika.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją