Pamažu šylantis oras, saulėtos dienos ir atbundanti gamta pažadina ir moterį, todėl ji nori būti ryški ir pasipuošti spalvotais bei ryškiais drabužiais. Naujoji Agne Fashion 2016 pavasario vasaros kolekcija kaip tik ir buvo įkvėpta šių dviejų, kiekvienai moteriai itin svarbių grožio priemonių - pudros ir lūpdažio.

Būtent šių atspalvių drabužiai ir yra naujoje kolekcijoje: pastelinės rožinės ar švelnios smėlio spalvos bei ryškių raudonų, primenančių lūpdažius, atspalvių laisvo ir klasikinio silueto suknelės, megztiniai bei sijonai“, – kolekciją pristatinėjo Agnė Fashion prekės ženklo savininkė ir dizainerė Agnė Deveikytė.

„Įvaizdinės fotosesijos metu norėjome akcentuoti pynimo raštą, kuris yra naudojamas visuose Agne Fashion kolekcijos drabužiuose. Šią idėją realizuoti paprašėme brolius menininkus Algirdą ir Remigijų Gataveckus, kurie, liedami ant už modelio esančios sienos skirtingų spalvų dažus padėjo sukurti unikalius raštus, primenančius pintą audinį“, – pasakojo dizainerė.

„Kadangi drabužiuose esančius raštus kuriu ir pinu pati, tai kiekvienas jų gaunasi šiek tiek kitoks. Būtent todėl, kiekvienas kolekcijoje esantis drabužis yra unikalus. Nors modelis ir spalva yra tokie patys, tačiau pynimai kiekviename drabužyje truputį skiriasi,“ – aiškino Agnė.

„Šioje kolekcijoje kiekviena moteris suras tai, kas jai tinka ir patinka, tai, kas jai padės jaustis ryškiai, stilingai ir žavingai artėjančio pavasario dienomis, kurias vis dažniau sušildo giedrame danguje pasirodanti saulė. Tad noriu pasveikinti visas moteris su pavasariu - būkite ryškios, spalvotos ir matomos. Būkite savimi!“ – šypsojosi dizainerė.

Agne Fashion - „Pudra ir Lūp‘dažis“ - pavasaris vasara 2016
Dizainerė ir drabužių kūrėja: Agne Deveikytė
Modelis: Mija Kembrė
Foto: Eva Grin
Makiažas: SLA Academy Vilnius
Menininkai Algirdas ir Remigijus Gataveckai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)