„Nes ir tokios moterys gali būti gražios ir geidžiamos. Nes ir tokia išorė gali harmoningai derėti su vidumi. Nes nepaisant kilogramų esu mama, dukra, draugė ir pagaliau – moteris. Nes ir mes galime džiaugtis, mylėti, šėlioti ir gyventi darnoje su gamta. Esu rubensiškų formų moteris ir tuo didžiuojuosi!“, – komentaruose rašė V. Liudvinovičienė, laimėjusi išvaizdos pokyčius.

Pardavimų ir rinkodaros vadove dirbanti pokyčių projekto dalyvė augina dvi dukras. Vos prieš savaitę V. Liudvinovičienė Vilniaus universitete atsiėmė antrą aukštojo mokslo diplomą.

„Noras mokytis neapleido manęs ilgą laiką, tačiau vis nerasdavau tam laiko: tai vaikai buvo maži, tai daug darbo. Visada turėjau tikslą turėti VU diplomą. Buvau kantri studentė ir džiaugiuosi, kad pavyko įgyvendinti savo svajonę. Mokytis niekada nevėlu ir viskas yra įmanoma. Esu išsiskyrusi, viena auginu dukras, tačiau sugebėjau suderinti tiek darbą, tiek mokslus. Siūlau ir kitoms mamoms nebijoti iššūkių – mokslai yra puikus būdas save realizuoti“, – kitas moteris mokytis drąsina projekto dalyvė.

V. Liudvinovičienė gali pasigirti lieknomis kojomis ir putlia krūtine. Moteris pasakoja, kad rinkdamasi drabužius parduotuvėje, su sunkumais nesusiduria. „Žinau, kuriose parduotuvėse yra didesnių dydžių drabužių. Jose ir lankausi. Visuomenėje suformuotas stereotipas, kad ideali moteris turi atitikti tam tikrus išmatavimus. Tačiau ir laužant stereotipus galime sužavėti kitus. Nemanau, kad stambesnio sudėjimo moteris nublanksta prieš idealios figūros. Tikrai galima jausti gyvenimo pilnatvę ir būnant šiek tiek stambesnio sudėjimo. Esu veikli, tikslų siekianti, linksma moteris. Šios savybės ištirpina visus nereikalingus kilogramus“, – įsitikinusi pokyčių projekto dalyvė.

V. Liudvinovičienės išvaizda pasirūpino įvaizdžio namai „New Skin“. Makiažu, stilingu kirpimu, plaukų dažymu pasirūpino meistrė Julija Purvinytė. Ryškiai plaukų spalvai ištikima Violeta labai apsidžiaugė veidrodyje pamačiusi šviesias plaukų sruogas, suteikiančias žaismingumo. Kosmetologė Ieva Perveneckienė pasistengė, kad projekto dalyvė galėtų net keletą savaičių džiaugtis tobula antakių forma. Makiažas paryškino V. Liudvinovičienės veido bruožus, paslėpė mimikos raukšleles ir projekto dalyvė galėjo pasitikėdama savimi važiuoti rinktis patikusių drabužių.

Apsilankiusi parduotuvėje, V. Liudvinovičienė išgirdo komplimentą, kad jai visi drabužiai labai tinka. „Gal taip yra dėl to, jog parduotuvėje yra drabužiai, skirti ne tik tobulos figūros savinininkėms, bet ir toms, kurios negyvena vien dėl standartus atitinkančių kūno linijų“, – kalbėjo pokyčių projekto dalyvė.

V. Liudvinovičienė fotosesijai pasirinko vasariškus drabužių derinius. Vieni iš jų skirti šiltai vasaros dienai darbe, kiti – einant į restoraną ar teatrą. Visų drabužių medžiagos yra natūralios, leidžiančios kūnui kvėpuoti. Modeliai – stilingi ir elegantiški, pabrėžiantys moters kūno privalumus ir maskuojantys trūkumus. „Jaučiuosi labai gražiai, nuo savo atvaizdo veidrodyje negaliu atitraukti akių“, – pokyčiais džiaugėsi V. Liudvinovičienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (229)