Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt atskleidžia, ką apie merginą pasako jos pasirinktas garderobas pirmajam pasimatymui.

1. Akį rėžiantys drabužiai ir aksesuarai. Į šią grupę įeina visi drabužiai, jų detalės ir aksesuarai, kuriais mergina siekia sukurti išskirtinį aprangos stilių. Nėra abejonės, kad ši mergina prieš susitikdama su jumis praleido daugybę laiko prie veidrodžio, taigi ji nori padaryti jums įspūdį ir jai tikrai svarbu, ką apie ją manote. Ši mergina nebijo iššūkių ir didžiuojasi tuo, kad, jos žodžiais tariant, yra kitokia nei visos. Ji labai daug laiko skiria sau, tad gali būti, kad iš tiesų vietos antrajai pusei jos gyvenime taip ir neatsiras, net jei ji pati nenori sau to pripažinti.

2. Klasikinio stiliaus sijonas iki kelių ir šviesi palaidinė. Ji atrodo taip, tarsi visą dieną dirbo biure ir grįždama namo netikėtai sutiko jus, nors dėl pasimatymo tarėtės iš anksto. Ši mergina greičiausiai mėgsta planuoti ir yra gan pedantiška. Kai pakviečiate ją vėl susitikti, ji pirmiausia žvelgia į savo darbo knygą. Jei jūsų santykiai klostysis gerai, nenustebkite, kad vieną dieną į jūsų namus ji pasibels su naujais pagalvių užvalkalais, nes jūsiškiai nesiderina prie užuolaidų.

3. Seksuali suknelė, išryškinanti jos figūrą. Ir visai nesvarbu, kur ir kada jūs paskyrėte pasimatymą, ji visada dėvi tokio stiliaus sukneles. Ši mergina greičiausiai daug dėmesio skiria savo išvaizdai, todėl nepraleidžia progos pasidžiaugti aerobikos treniruočių rezultatais pasirinkdama apvalumus išryškinančius drabužius. Tokia apranga rodo, kad ji pasitiki savimi ir nori padaryti jums įspūdį. Galbūt ji nori pasirodyti nepriklausoma ir nenorinčia įsipareigoti moterimi, tačiau iš tiesų jau yra apgalvojusi menkiausias smulkmenas, kaip turės atrodyti jos vestuvės.

4. Džinsai ir sportiniai marškinėliais. Arba kita apranga, su kuria ji jaučiasi tiesiog patogiai. Greičiausiai ši mergina tikisi, kad priimsite ją tokią, kokia ji yra. Ji daug dėmesio skiria bendravimui ir jai labai svarbu rasti partnerį, kuris ją suprastų. Jei turite bendrų pomėgių, jūsų panašus požiūris į gyvenimą bei jaučiate vienas kitam simpatiją, tikriausiai nebus jokių kliūčių kurti harmoningus santykius.

5. Puošni palaidinė ar suknelė, su kuria ji jaučiasi nejaukiai. Jei pastebėjote, kad jūsų simpatija į pirmą judviejų pasimatymą atėjo pasipuošusi, tačiau jaučiasi šiek tiek nejaukiai, tikriausiai ji iš tų merginų, kurios prieš išeidamos iš namų persirengia kelis kartus ir atidžiai renkasi garderobą kiekvienai progai. Tai, kad ji jaučiasi nejaukiai, gali rodyti, kad šitaip pasipuošusi ji būna ne kasdien, taigi galbūt jau seniai neturėjo ilgalaikių santykių ar nebuvo pasimatyme. Jos jaudulys išduoda, kad jai šis pasimatymas svarbus ir jūs jai patinkate.

6. Klasikinės kelnės, paprasta palaidinė, aukštakulniai ir daugybė aksesuarų. Ši mergina moka apsirengti nei per daug puošniai, nei per paprastai. Ji visada pataiko į dešimtuką ir yra tikra pasimatymų liūtė. Ji ne tik žino, kaip rengtis, bet ir į kurį barą geriau eiti, apie ką geriau nekalbėti per pirmą pasimatymą ir kaip patraukti jūsų dėmesį. Ji tikriausiai dažnai vaikšto į pasimatymus, tačiau tai, kad ji vis dar viena, reiškia tik viena – ji per daug išranki, kad kuris nors vyras atitiktų jos reikalavimus, arba jai tiesiog nereikia ilgalaikių santykių. Su šia mergina galite puikiai praleisti vakarą, tačiau nesitikėkite per daug, nes tikriausiai ji jau suplanavusi kitą pasimatymą ne su jumis.