Bendras visos Demeulemeester kolekcijos bruožas - metalinių juostų diržai: prie laisvų sportinių palaidinių priderinti įstatyti diržai, kuriais galima smarkiai suveržti liemenį arba kurie gali laisvai tabaluoti apie klubus. Suknelės, drapiruotos plaukų sruogomis, kurios pritvirtintos dar ir prie kaklo. Buvo ir keli pritrenkiantys mini sijonai - iš ko ? - aišku, iš metalo juostų, kurias, priklausomai nuo nuotaikos, galima smarkiai suveržti arba visiškai atpalaiduoti.

Demeulemeester savo kolekciją užbaigė ne tokiais agresyviais, bet ne mažiau intriguojančiais skersai dryžuotais zomšos kostiumais ir sijonais, nertiniais plačiomis ir laisvomis rankovėmis, patogiomis besiplaikstančiomis kelnėmis. Trumpiau sakant, tai šiuolaikiškas miesto užkariautojo garderobas.

Ann Demeulemeester įrodė, kad ji - dizainerė, kuri nuolat randa būdų save naujai išreikšti. Jos kūriniuose slypi daug daugiau, nei gali pamatyti akys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją