Štai kuo pavirto Galliano pasirodymas Dior’o šou: mada - kaip meno rūšis. Arba teatro. Arba kinematografijos. Vizuali ir labai smagi – jo kolekcija buvo kaip ir daugelis Galliano sėkmių praeityje: mados istorijos remiksas su filmų dievaičių intarpais. Ir tik jam vienam būdingas stilius.

Kolekcijoje buvo įstrižai kirptų, ilgų vakarinių suknelių, kurios pamalonins klientą, dievinantį Dior’o siuvėjų išskirtinius įgūdžius. Galliano savo tyrinėjimus tęsia per savo filmų herojes, meno ir mados istoriją, norėdamas atskleisti laimingo vestuvių pokylio viziją.

1930-ųjų satino įstrižos suknelės atrodo kaip nukeltos iš D.H. Lawrence’o novelės “Įsimylėjusios moterys” ekranizacijos. Vestuvių procesijoje buvo 1970-ųjų žvaigždė Marisa Berenson ir buvę 1980-ųjų ir 1990-ųjų top modeliai, atstovaujantys atskirus vestuvių svečius.

Tarp kitų svečių buvo Sophie Doung, pasidabinusi perlais siuvinėta, įstrižai kirpta pilko siuvinėto šifono suknele, suveržta perlais dabintu šifoniniu korsetu. “Aš jų prašiau prieš pasirodymą atlaisvinti korsetą,” sakė Doung. “Aš negalėjau kvėpuoti ir vos nenualpau. Tačiau šia suknele būtinai pasipuošiu. Galbūt per kitą didįjį atidarymą.”

“Man tai be galo patiko – aš atpažinau daugelį filmų herojų, o taip pat ir muziką,” po pasirodymo kalbėjo Spielberg’as. “Aš mielai apsivilkčiau tą žavingą rubinų raudonumo įstrižai kirptą suknelę, išsiuvinėtą rubinais ir deimantų vėriniu,” sakė Capshaw. “Ir dar aš einu iš proto dėl tų apyrankių, panašių į antrankius. Man būtinai reikia juos turėti.”

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją