Kam nepatinka geri grožio patarimai? Ypač tokie, kurie žada, kad blakstienos atrodys ilgos ir koketiškos, rašoma purewow.com.

Deja, kai kurios gudrybės yra per sudėtingos (pavyzdžiui, papudruoti vienu sluoksniu nudažytas blakstienas talku, o tada dar kartą jas nudažyti tušu. Ufff…) arba per brangios (pavyzdžiui, priauginamos blakstienos). Tačiau pasitaiko tokių patarimų, kurie nereikalauja nieko, tik vos vos pakeisti egzistuojančią grožio rutiną.

Jums prireiks: rankinio veidrodėlio ir blakstienų tušo.

Ką daryti: blakstienas pradėkite dažyti ne nuo pagrindo, o nuo galiukų – šepetėliu perbraukite blakstienų galiukus iš viršaus (ne iš apačios). Tada žiūrėdamos į veidrodį (kad kitu tušo sluoksniu blakstienas padengtumėte kuo kruopščiau ir tvarkingiau ir kiek įmanoma arčiau šaknų) kruopščiai nudažykite blakstienas nuo jų pagrindo iki galiukų, kaip paprastai dažote.

Kodėl tai veikia: jei keliais sluoksniais dažome visas blakstienas, jos gali pernelyg apsunkti ir sulipti. O kai pirmu sluoksniu padengiame tik blakstienų galiukus, pailginame jas būtent ten, kur labiausiai reikia, o pagrindas per daug neapkraunamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją