Tačiau tuo pat metu jis išvengia klišių ir kuria drabužius, kurie yra gausiai sluoksniuojami įvairiomis prasmėmis ir kurių praktiškai yra neįmanoma suskirstyti į kategorijas.

1900-ieji buvo pradinis taškas jo juodai pilkai kolekcijai, tačiau Ghesquiere architektūriniai ir nepriekaištingai parengti modeliai greitai pradėjo savarankišką gyvenimą. Siauros liemenės sukūrė smėlio laikrodžio siluetus, kai kurių klubai buvo praplatinti; viršutiniai drabužiai buvo glaudžiai susukti arba sukryžiuoti kaip suvarstomi korsetai. Jo prigludusios kelnės derėjo prie susagstomų švarkelių; mini sijonai buvo pasiūti iš daugiasluoksnių audinių ir padabinti raukiniais, klostėmis, kutais ir aplikacijomis, kurios visiškai neatrodė nereikalingos ir sunkios.

Turint omenyje besitęsiančią sėkmę, ar Ghesquiere nepradės greitu metu siūti drabužių su savo vardo etikete? “Aš labai laimingas dirbdamas Balenciaga mados namams,” po pasirodymo sakė modeliuotojas. Tačiau aš taip pat norėčiau sukurti savo liniją. Būtų idealu, jeigu abu šiuos darbus galėčiau daryti vienu metu.”

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją