Dėkui Dievui, jūs turite keletą alternatyvų. Pasinaudokite pranašumu žinodama, kad jūsų atsikišęs pilvas – tai jumyse auganti nauja gyvybė. Taigi, demonstruokite tai, o ne slėpkite. Nėščiųjų mada – tai ne maskuotė, o jūsų didėjančio pilvuko išryškinimas. Taigi, kalbant apie madas, reikia pasakyti, kad galimybės yra neribotos.

Marie Osmond, Vanessa Williams, Holly Robinson Peete (kuri savo dvynukų dėka priaugo 30 kg), Kim Alexis, Kirstie Alley ir Jane Seymour nėščiųjų madą pavertė prabanga, taip pasitarnaudamos kitoms, nėštumo metu nešiojančioms papildomą svorį. Amy Irving taip išdidžiai nešiojo savo mažąjį Spielberg’ą, kad į Oskarų apdovanojimų ceremoniją prieš kameras išdidžiai įžengė vilkėdama elegantišką, vidurnakčio mėlynumo grindis siekiančią aptemptą suknelę. Visi tai matę nusprendė, kad ypač plati iškirptė buvo mados teiginys, o ne dydžio problema. Roma Downey prisimena, kaip filmuojant serialą “Angelo paliesti”, buvo visomis išgalėmis stengiamasi paslėpti nėštumą, aktorę pastatant už stalo arba aprengiant laisvais drabužiais.

Nesvarbu, kad jūs nėštumo metu priaugote tiek nepageidaujamų kilogramų – turėdama šiek tiek žinių, galite tuo labai sumaniai pasinaudoti ir išryškinti gražiąsias detales. Ieškodama drabužių nėščiosioms, nesirinkite per didelio dydžio. Nėštumo mada yra sukurta taip, kad augtų drauge su jumis. Prieš pirkdama, pasinaudokite šiais patarimais:

1. Venkite susagstomų ir užtrauktukais užsegamų drabužių. Jie tiesiog pražudys jūsų odą, kai pradės didėti pilvas. Elastinis liemuo jūsų stiliaus tikrai nesugadins. Jei elastinis juosmuo pradės spausti pilvą, galėsite jį suvynioti ir nuleisti žemiau, po pilvu. Kas gi pastebės?

2. Pirkite sukneles ir viršutinius drabužius su pakeltu juosmeniu – taip užakcentuosite savo pilvą, o ne apkūnumą. Apeikite iš tolo drabužius su pūstomis rankovėmis – išvengsite "ach, kaip miela" vaizdo.

3. Suknelės ir sijonai nėščiosioms turėtų būti didesnio dydžio, nes nėštumo stiliaus drabužiai yra ilgesni priekinėje dalyje. Kuo daugiau užmesite ant priekio, tuo bus lygiau.

4. Nusipirkite ilgą liemenę. Užsivilkite ją virš palaidinės arba marškinėlių – taip optiškai prailginsite savo juosmenį. Leiskite savo pilvukui atsikišti.

5. Įsigykite prabangų šaliką ar skarą. Sukurkite elegantišką vaizdą, užsimesdama jį ant suknelių, kostiumėlių ir klasikinių kombinezonų. Jį galėsite naudoti ir vėliau.

6. Ieškokite liekninančių detalių. Rinkitės viršutinius drabužius su V formos giliomis apykaklėmis ir rankovėmis, kuriose būtų gausu vietos judėti pečiams ir rankoms. Bliuzelės ir marškinėliai turėtų būti žemiau klubų. Tunika – puikus pasirinkimas.

7. Suknelės turėtų būti paprastos A raidės formos su išryškinta krūtine, kuri padėtų apibrėžti jūsų nėštumo formą. Ieškokite erdvių detalių, tokių kaip šoniniai, nugaros įsiuvimai, siūlės nugaroje.

8. Kelnės turėtų sukurti žavingą išvaizdą, jas siuvant su siūlėmis nugaroje ir nuožulniomis šoninėmis kišenėmis. Klešnės – smailios ir lygios. Venkite apsmukusio vaizdo – jis tik prideda papildomus kilogramus. Klasikinės kelnės su palaidine – puikiausias pasirinkimas vasaros laikui.

9. Rinkitės sodrias, vientisas arba pastelines spalvas. Venkite gėlėtų, taškuotų, languotų audinių.

10. Ieškokite audinių, kurie tempiasi: spandeksas, likra, nailonas.

11. Po lengva suknele apsivilkite palaidinukę. Arba ant viršaus užsimeskite marškinius ir juos palikite neužsegtus.

12. Trikotažinės kelnės jums leis laisvai ir gracingai judėti. Rinkitės linksmas spalvas ir jas derinkite su marškinėliais ir liemene. Arba vilkėkite jas po trumpa suknele – būsite flirtuojanti ir kartu kukli.

13. Dėvėkite drabužius, pagamintus iš ypač švelnių audinių be aštrių aksesuarų, tokių kaip sagos, raišteliai ar sagtys.

14. Dėvėkite patogius, stilingus batus. Galbūt netgi ryškių spalvų sportinius batelius. Būkite drąsi – apsivilkite savo siauras kelnes, o jų juosmenį nuleiskite po pilvu ir išdidžiai demonstruokite savo bambą.

15. Judėkite energingai ir elegantiškai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją