Priminsime, kad projekto dalyvė Eglė jau dalyvavo viename etape ir „Goldwell“ salono specialistai merginą pavertė stilinga panke. Šį kartą mergina ryžosi iš tokio grubaus įvaizdžio pereiti prie beveik barbiško.

„Iš tiesų, kai kalbėjome apie naują įvaizdį ir jį rinkomės, tai norėjosi visus nustebinti. Ir šituo darbu norėjome parodyti tiek sau, tiek skaitytojui, kad galimybės yra beribės. Kad iš vieno ir to paties žmogaus galima sukurti įvairias variacijas plaukų ir spalvų pagalba, nepriklausomai nuo to, kokia yra to žmogaus bazinė prigimtis. Jeigu tik žmogus leidžia, žinoma. Aišku, mes labai balansavome ant tos standartinės lietuvaitės blondinės ribos, bet modelis tikrai labai gerai jautėsi ir jai pačiai buvo didelis atradimas, kad ji turi savyje labai daug ir to moteriškumo. Jai patiko pažaisti šitą žaidimą, ji liko patenkinta rezultatais“,- sako „Goldwell“ salono stilistė Eglė Saunorytė-Kinderienė.

Meistrė prisipažįsta iš pradžių gana skeptiškai žiūrėjusi į šį įvaizdį, nes jis labai standartinis. Tačiau pabandė iš to išspausti kiek įmanoma daugiau, suardant barbišką įvaizdį, kad liktų kiek įmanoma daugiau to buvusio pankiškumo. Anot stilistės, šis darbas - šviesus, jaukus, purus, mielas, šiltas - tai tarsi duoklė praėjusiai vasarai, kuri buvo fantastiška.

„Kai su vizažiste Giedrė Manikiene aptarinėjome makiažą, norėjosi, kad jis išliktų lengvas, orinis, kad neapsunkintų ir neatsirastų bereikalingo svorio. Balansavome ant slidžios ribos, bet manau, skaitytojams šis darbas turėtų patikti. Jei ankstesnis šokiravo, sukėlė vos ne pasipiktinimo bangą, tai su šiuo darbu, ko gero, įtiksime standartiniam lietuviui ir jis pasakys „gražu“. Nors su pačia mergina šis įvaizdis iš tiesų mažai ką turi bendro“,- neslėpė Eglė Saunorytė-Kinderienė.

Anot stilistės, šis pasikeitimas iš tiesų buvo didelis išbandymas projekto dalyvei ir jos įprastam įvaizdžiui. „Mes visiškai sugriovėme jos stereotipą, bet pakvailioti kartais smagu bet kuriai moteriai. Tai yra galimybė pamatyti save kitomis spalvomis ir atrasti iš naujo. Ir galų gale – tobulėti. O mūsų modelis, manau, liks prie savo įsitikinimų ir spintos tikrai nepakeis“.

Meistrės teigimu, šis darbas atspindėjo paskutines šaltų atspalvių kolekcijas, kur vyrauja šviesios spalvos ir yra vis dar aiškus nuokrypis į žilus plaukus. „Spalvos ir tekstūros bei faktūros atžvilgiu tai yra šiuolaikiškas darbas. Tad jeigu moterys nori daryti bangas, jos turėtų būti chaotiškos, suardytos, be aiškios struktūros, reiktų stengtis vengti lėlės įvaizdžio, naudoti laką ir matines priemones. Kad susidarytų įspūdis, kad tai vakar dienos šukuosena. Tai neturi būti labai šviežia. Ir šis darbas atspindi tą vyraujančią madą plaukų pasaulyje“,- patarė Eglė Saunorytė-Kinderienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)