Vandens motorlaivių čempionės Lauros Stainytės Auškalnienės kuriamas mados ženklas „DAME“ pristato dangišką kolekciją apie svajones ir moterišką ryšį.

Šį kartą „DAME“ kolekcija „The sky is the limit“ pasakoja apie mergaitiškas ir dangiškas svajones. Svajonių pasaulyje moterys svečiuojasi labai dažnai: vienos ten apsilanko vakarais, prieš užmerkiant akis miegui, kitos ten užsibūna taip ilgai, kad kartais jas sunku sugrąžinti į realybę.

Anot „DAME“, svajonės - tai idealus susikurtas pasaulis, kuriame skraido drugiai, gyvena boružės, amžinai tęsiasi vasara, pusryčiams valgomi mėtiniai ledai ir viskas yra įmanoma.

Ši kolekcija yra pareiškimas, jog kiekviena mergina yra atsakinga už savo pasaulį. Kiekviena yra savosios planetos kūrėja, savosios tvirtovės valdovė. Tiesiog labai svarbu svajoti ir svajones versti realybe.

„DAME“ mados ženklui labai svarbus moteriškas ryšys. Mamos ir dukros draugystė, sesių ar geriausių draugių ritualai, o gal tas nepaaiškinimas ryšys tarp nepažįstamųjų, kurios tik vienai minutei susitiko sūrių ir vaisių krautuvėlėj, nulydėjo viena kitą žvilgsniu ir pasidalino geromis emocijomis. Tokia jau ta „DAME“ planeta!

Ženklas „DAME“ vertina drabužio universalumą ir kuria madą kiekvienai nuostabiai dienai. „DAME“ drabužius pamils modernios svajoklės, kurios vis dar rašalu rašo laiškus, rėmina nuotraukas ir kabina jas ant sienų bei skolinasi knygas bibliotekose. Visgi, jos myli pasaulį, stengiasi jį kiek įmanydamos pažinti ir domisi kiekviena diena, nekantraudamos sužinoti, kas įvyks rytoj.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)