Šortai mieste - „už“ ir „prieš“

Dėl šortų kiekvieną vasarą užverda diskusijos. Madų kolekcijose gausu modelių, vilkinčių šortų ir palaidinių ar švarkelių derinius, toks derinys būdingas ne tik moterų, bet ir vyrų madai. Tačiau jei darbe griežtas aprangos kodas, šortus teks pamiršti net karščiausią vasarą, nepriklausomai nuo mados tendencijų.

Turėdamos galimybę rengtis kiek laisviau, galite atkreipti dėmesį į šortus – bermudus.

Antonio Berardi ir Valentino kolekcijose dažni šortai iki kelių, pakeičiantys sijonus, bet atrodantys taip pat elegantiškai.

Sportiško stiliaus marškinėliai trumpomis rankovėmis labiau tiks savaitgalį. Norint pasipuošti, derėtų vilkėti šilkinę ar kito plono audinio palaidinę.

Neoficialioje aplinkoje šortus galite derinti prie polo stiliaus marškinėlių, ryškių palaidinių ar megztukų.

Rekomenduojama rinktis vienos spalvinės gamos modelį.

Įdomus derinys laisvalaikiui ar išeiginėms – tvido šortai, prie jų puikiai atrodys tvido švarkelis ir stilingi aukštakulniai.

Atkreipkite dėmesį į Scervino Street, Proenza Schouler, IRO dizainerių pristatomus šortus.

Įdomus pasirinkimas – odiniai šortai, galima rinktis krokodilo odos imitaciją ar net puoštus nėriniais.

Prie šortų derinkite ryškią vieno tono spalvos viršutinę dalį – pvz., šilkinę palaidinę, ją galima sukišti į šortus. Efektingai atrodys šortų ir liemenės derinys.

Alexander Wang ir Diane von Furstenberg mados namų dizaineriai šiemet siūlo odinius šortus.

Tačiau pliažinių mini šortukų geriau atsisakyti. Mieste nešioti jie netinka. Netgi savaitgalį, net jei turite puikią figūrą ar esate gražiai įdegusi – pamirškite juos.

Ruošiamės atostogoms

Vykdamos prie jūros, nepamirškite šortų. Pageidautina turėti keletą įvairų modelių porų, kadangi jie pravers ir paplūdimy, ir ekskursijų metu, ir vaikščiojant po miestą.

Atkreipkite dėmesį į džinsinius šortus. Jie šią vasarą ypač populiarūs. Paplūdimiui tiks visiškai trumpi, pasivaikščiojimams po miestą - ilgesni. Įdomiai atrodo nutrinti ar lyg nuplėšti džinsiniai šortukai.

Įprasti mėlyni, žydri, balti šortai išlieka madingi, tačiau populiarūs ir ryškesnių spalvų šortai. Prie įdegusių kojų puikiai atrodys geltonos ar koralų atspalvio šortai.

Šį sezoną itin madingi įvairūs raštai, ne išimtis ir šortai.

Stilingi Dolce&Gabbana vinguriavimai, Rochas langeliai, Stella McCartney, Gucci ir Anna Sui kolekcijas puošiantys gėlių motyvai, psichodeliniai Joseph, Marni ir Helmut Lang raštai.

Derindamos šortus ir viršutinę dalį, galite rinktis skirtingus raštus, tačiau nepersistenkite. Prie įmantriai raštuotų šortų labiausiai tiks balta palaidinė.

Madingi ir sportinio stiliaus šortai. Jie tinka ne tik sportuojant, bet ir kuriant savitą kasdienišką stilių. Gana įdomus variantas – leopardo rašto Thakoon Addition šortai.

Vakarėliams rinkitės metalo spalvos šortus, jie gražiai derės prie įdegusios odos. Prie jų tiks plokščiapadės basutės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)