„Šį rudens – žiemos sezoną išsiskiria dvi tendencijos“- sako www.myfeltboots.com avalynės kūrėja Daiva Zgrabskė. „Pirmoji tendencija – tai batai, paženklinti masyviomis detalėmis, stambiais užtrauktukais ir sunkiais akcentais. Tokio stiliaus batai gali turėti kareiviško, rokeriško stiliaus prieskonio arba, atvirkščiai, būti itin ekstravagantiški, tačiau papuošti grubiomis detalėmis ar masyviais elementais“.
Antroji tendencija – minimalistinio stiliaus ir aiškaus silueto batai, sudarantys minkštumo, švelnumo įspūdį bendrame tvido, vilnos, mezginių kontekste. „Dominuoja neutralios, pastelinės spalvos. Batai, pagaminti iš natūralių medžiagų – tekstilės, avies vilnos ar kailio labai dera su minkštais pončais ir plačiais, tarsi per dideliais (angl. over-sized) megztiniais – pataria dizainerė. „Todėl šį sezoną karaliaus veltiniai batai, aulinukai su kailiu, minkšti mokasinai, ilgos blauzdinės ir laisvo kirpimo vilnos paltai“.

Madingiausi – aulinukai

Paniurusios, vėstančios rudens dienos daug smagumų nežada. „Vis dėlto, jei pasitempsime ir savimi pasirūpinsime, gera nuotaika visai dienai garantuota. Pasitikėjimo savimi suteiks patogi, šilta ir komfortiška avalynė. Šį sezoną aulinukai tiesiog privalomi. Tai trumpaauliai batai su įvairaus tipo pakulne ir derinami prie kelnių kostiumėlio, suknelės ar lengvo, plono kelnių-palaidinės kombinezono.

Nenuobodūs batai

„Rinkitės tokius batus žiemai, kuriuos lengvai priderinsite prie pasikeitusio garderobo. Tačiau nepamirškite, kad šį sezoną itin madingi įvairūs raštai. Jei jūsų batai bus papuošti etno motyvais, geometriniais ornamentais, augalų ir gyvūnų raštais, tuomet jūs – šio šaltojo sezono karalienė.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)