Jei esate gyvūnų mylėtojai, nebus sunku atrasti drabužį iš dirbtinio kailio - dizaineriai siūlo įvairių variantų. Kailis derinamas su oda, vilna, netgi nėriniais. Ieškančioms ekstravagantiško varianto, patariama dairytis ornamentais iš odos dekoruoto ar skusto kailio kailinių.

John Galliano

Madingi 2012 m. rudens - 2013 m. žiemos paltai moteriški ir elegantiški, puikiai tinka ir su kelnėmis, ir su sijonais. Avalynė – geriau aukštakulniai. Emporio Armani, Emilio Pucci, Burberry Prorsum kolekcijoje pristatomas platus paltų pasirinkimas.

Oscar de la Renta

Įliemenuoti paltų modeliai puikiai pabrėžia liekną figūrą. Dizaineriai siūlo prigludusius modelius ar paltus su diržu. Tokie modeliai labai moteriški ir elegantiški. Atkreipkite dėmesį į Bottega Veneta (prigludę paltai), ryškius Moschino, raštuotus Prada modelius.

Miuccia Prada

Dvieilis paltas

Tai tikras 2012-2013 sezono hitas. Madų pristatymuose tviska dvieilių paltų modeliai, dekoruoti sagomis, kišenėmis, antpečiais ir užsegimais. Militaristinis stilius taip pat nepraranda savo aktualumo.

Salvatore Ferragamo

Jei mėgstate eksperimentuoti, atkreipkite dėmesį į dvieilį Balenciaga ir Salvatore Ferragamo paltą. Jei jums labiau patinka šilti pasteliniai tonai, jums patiks Ralph Lauren kolekcija.

Burberry Prorsum

Paltai, dekoruoti kailiu

Norite paįvairinti savo garderobą išskirtiniais, žaviais rūbais? Paltas su kailio detalėmis – puikus pasirinkimas šaltai žiemai. Dizaineriai puošia kailiu apykakles ir rankoves. Toks palto variantas nebrangus, bet koks efektingas!

Fendi

Jean Paul Gaultier kolekcijoje labai moteriški modeliai, o ryškesni, išsiskiriantys - Oscar de la Renta kolekcijoje.

Salvatore Ferragamo

Paltas be užsegimo – madingas modelis

Tai dar viena naujovė. Aišku, tai ne pats praktiškiausias variantas, bet atrodo labai stilingai ir išsiskiriančiai. Tokį paltą galima įsigyti ypatingiems atvejams. Su tokiu paltu išėjusi tikrai neliksite nepastebėta. Romantiškus modelius siūlo Chanel, Antonio Berardi ir Jil Sander kolekcijos.

John Galliano

Odinis paltas

Ant madingiausi podiumų tviska odiniai paltų modeliai. Populiariausi dizaineriai naudoja odines detales įvairiuose modeliuose ar pasiuva visą paltą iš odos. Norite odinio palto su diržu? Pasidomėkite Valentino ir Christopherio Kane'o kolekcijomis.

Valentino

Šiek tiek apie palto spalvą

Spalvų šėlsmą geriau palikite vasarai. Ruduo – šiltų atspalvių metas. Madų dizaineriai rekomenduoja kavos, smėlio, šokolado atspalvius.

Louis Vuitton

Nors labiausiai aktualūs pasteliniai atspalviai, nepamiršti ir languoti audiniai. Modelių su šiuo raštu galite rasti Louis Vuitton, Blumarine, John Galliano kolekcijose.

John Galliano
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)