O nutarusioms, jog šis dažymo būdas joms netinka, meistrė siūlo alternatyvą - tamsias ir gilias futuristines spalvas. „Variacijos - nuo visiškai juodos iki juodųjų serbentų spalvos su visais įmanomais atspalviais. Sutikite - DRĄSU. Bet bent jau neteks nuobodžiauti pasirenkant“,- juokauja E.Saunorytė.

Šukuosena

Kas naujo kirpimų madoje?

„Karaliauja kirpčiai. Visiškai tiesūs, neužapvalinti. Gerokai virš antakių, masyvūs. Sušukavimai Babetės stiliaus, panaudojant vėlimo techniką ir laką. Svarbu apimtis. Jos šį sezoną nevenkite. Madingos arklio uodegos, susegamos segtukais arba surišamos raiščiais. Jei mėgstate kasas, yra alternatyva ir jums - supinta kasa naudojama kaip lankelis“,- vardija meistrė.
Kristina Allison

Koks makiažas?

„Svarbiausia rudens makiaže - ryškūs matiniai šešėliai, su užuomina į aštuntą dešimtmetį. Jie tepami storu sluoksniu, padengiant visą voką. Perlamutrinių žėrinčių šešėlių mėgėjoms - ypatinga dūminio makiažo variacija, povo plunksnos efektas. Svarbu gerai retušuoti perėjimus tarp spalvų. Jei vengiate ryškių šešėlių, pabandykite ryškiau padažyti lūpas. Lūpdažių spalvos - ryškios ir sodrios. Aktualiausia - raudonojo vyno spalva. Jei išgautumėte efektą, kai lūpų kraštai tamsūs, o link centro vyno spalva pereina į vaiskiai raudoną, būtumėt ypač madinga“,- sako stilistė E.Saunorytė.
Avril Lavigne

Svarbi detalė - antakiai

Meistrės teigimu, smulki, bet labi svarbi įvaizdžio detalė - antakiai. Jie naująjį sezoną arba blyškūs, arba ypač ryškūs. Antakių formos natūralios, neišdailintos.

Nagus stilistė pataria dažyti spalvomis, primenančiomis metalą. Ir drąsiai bei išradingai pasitikti rudenį. Nes šis sezonas - tikras iššūkis. Tai stiprių, intelektualių ir drąsių moterų viešpatavimo laikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)