Dar viena aktuali mados tendencija – klasikinis juodos ir raudonos derinys. Jeigu nebijote atsidurti dėmesio centre, rekomenduojame rinktis raudoną paltą iki kelių, dekoruotą kontrastinga juoda spalva, pavyzdžiui, juodomis sagomis, diržu ar apykakle.

Raštuoti paltai

Visiems, nebijantiems eksperimentų, rekomenduojame atkreipti dėmesį į dabar madingų raštų paltus. 2014 metų rudenį aktualūs klasikiniai raštai – langeliai, dryžiai, militaristinis stilius arba XX amžiaus septintojo dešimtmečio dvasia.
Beje, nepaisant akivaizdžios sodrių spalvų tendencijos, ir toliau populiarumu naudojasi pastelinės gamos paltai.

Madingi paltų modeliai

Labiausiai dizaineriai akcentuoja klasika tapusius vieneilius klasikinio kirpimo ir A silueto modelius. Įdomiai atrodo paltai-chalatai, jie dažniausiai neturi pamušalo. Tokie paltai idealiai tinka ankstyvą rudenį – jie užtikrins šilumą ir taip pat nevaržys judesių.
Šio sezono favoritai – kombinuoti paltų modeliai. Šį rudenį dizaineriai lengvai interpretuoja populiarius drabužių modelius ir žaidžia su kirpimais, siūlydami naują žvilgsnį į jau įprastus daiktus. Pavyzdžiui, „bomber“ stiliaus striukė tapo palto su odinėmis rankovėmis prototipu. Užuominos į sportinį stilių net neliko. Be to, toks paltas puikiai ras savo vietą bet kokiame garderobe.
Ne mažesniu populiarumu naudojasi ir trumpų modelių paltai, kuriuos galima dėvėti prie džinsų ar ilgų sijonų. Jeigu jūsų pasirinkimas – patrumpintas paltas, rekomenduojame rinktis dvieilius modelius, kurie atrodo įdomiau.
Rekomenduojame atkreipti dėmesį į trumpesnius pastelinės gamos modelius, kurie atrodo pakankamai efektingai.

„Duffle coat“

Angliškas terminas „duffle coat“ apibūdina paltą-švarką iš storos, šiurkščios, vilnonės medžiagos su užlenkiamomis kišenėmis, masyviais gobtuvais ir charakteringomis pailgomis sagomis, kurios segamos į kilpeles. Tai mėgstama moksleivių ir meniškų inteligentų apranga, kuri vis dar nenori užleisti savo pozicijų. Tai puikus variantas tiems, kurie įpratę daug laiko praleisti gatvėje.

Jeigu toks paltas-švarkas nėra jūsų pasirinkimas, rekomenduojame atkreipti dėmesį į akademiškai griežtus tiesaus kirpimo paltus, dekoruotus kokia nors aplikacija ar emblema.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)