Ant podiumo, vilkėdamos puošnias suknias, lipo žinomos moterys su dukromis ar mamomis.

„Transformacija iš kasdieniškos moters į elegantišką karalienę – yra tai, kas mane kaip kūrėją, veja pirmyn. Rutinoje paskendusias moteris atpažįstu kaip nešlifuotus deimantus. Jų grožį labiausiai ir norisi atskleisti“, – sako dizainerė dizainerė.

Pasak „Tiulio fėja“ mados namų vadovės V. Jakučinskaitės, kiekviena nauja kolekcija jai yra kaip kūdikis, prieš kurio pasirodymą, ima jaudulys ir nerimas.

„Laukiu renginio, kaip vaikas – Kalėdų, ir pilna šventiško adrenalino, visada stebiu atvykusius svečius. Tai labai elegantiški, stilingi ir išskirtiniai žmonės“, – prieš naujos proginių suknelių kolekcijos „Veidrodžių karalystė“ pristatymą prisipažino dizainerė.

Kaip atrodė pristatymo svečiai, galite pamatyti čia.

„Tiulio fėja“ naujos kolekcijos pristatymo renginys priminė Lewiso Carrollo klasikinio literatūros šedevro herojės Alisos nuotykius veidrodžių karalystėje.

Dizainerė sako, kad savo darbuose stengiasi pabrėžti moteriškumą, o svarbiausia – ir mamos bei dukros santykį. Kurdama savo naujausią proginių suknelių kolekciją, Viktorija šiemet sugrįžta prie mamos ir dukros saito.

Pasak Viktorijos, jis visada buvo ir bus jai svarbus.

„Žinot, svarbiausia tikėti tuo ryšiu ir nepamiršti, nes ši moteriškumo ir motinystės jėga svarbi puoselėjant šeimos tradicijas. Būtent ji padeda mažoms mergaitėms nepasiklysti šiandienos „veidrodžių karalystėje,“ – teigia dizainerė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)