19
Kitas

1. Kristina Kruopienytė

Renginyje galima pamatyti ir Lietuvos, ir užsienio dizainerių kolekcijas, tiek žinomų, tiek dar tik prasimušti į mados aukštumas bandančių kūrėjų. Drabužiai – nuo skirtų rudens ir žiemos sezonui iki vasarinių ilgų ir trumpų sijonų bei išraiškingų maudymosi kostiumėlių. Kolekcijos – tiek vyriškos, tiek moteriškos, tiek belytės - skirtos ir vyrams, ir moterims.

Tik vyrams sukurtas kolekcijas šeštadienį demonstruoja trys festivalio dalyvės - viešnia iš Prancūzijos Sandrine Philippe, lietuviams jau gerai žinoma Lilija Larionova bei pernai metų pabaigoje publikos simpatijų susilaukusi konkurso „Injekcija” nugalėtoja Liucija Kvašytė.

Mišrią, tiek vyrams, tiek moterims skirtą kolekciją pristato festivalio veteranė Kristina Kruopienytė.

Moteriškos mados ištroškusies žiūrovams savo kolekcijas pristato viešnia iš Belgijos Lena Lumelsky, „Injekcijos” nugalėtojai - Lina Elmentaitė, duetas BOOM (Jing Jing Qi ir Robin Rau) iš Vokietijos, Monta Apsane.

19
Kitas

1. Kristina Kruopienytė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt