19
Kitas

1. Lina Gudanavičiūtė

Vienos dienos programoje demonstruojamos ir Lietuvos, ir užsienio dizainerių kolekcijos, tiek žinomų, tiek dar tik prasimušti į mados aukštumas bandančių kūrėjų.

Drabužiai – nuo skirtų rudens ir žiemos sezonui iki vasarinių ilgų ir trumpų sijonų bei išraiškingų maudymosi kostiumėlių. Kolekcijos – tiek vyriškos, tiek moteriškos, tiek belytės - skirtos ir vyrams, ir moterims.

Pirmąją „Mados infekcijos“ dieną mišrias, tiek vyrams, tiek moterims skirtas kolekcijas pristato dizainerė Sandra Straukaitė bei dar palyginus nauji mados talentai - prieš metus vykusio konkurso „Injekcija” laureatės - Anos Romanovos ir Dovilės Cibulskaitės kūrybinis duetas „PURE?” ir Ugnė Martinaitytė.

Moteriškos mados ištroškusius žiūrovus savo kolekcijomis džiugina festivalio senbuvės Laura Dailidėnienė (Daili), Lina Gudanavičiūtė bei „Injekcijos” nugalėtojai - Monika Pranckaitytė, Mari Butenko iš Rusijos ir Santa Aulmane iš Latvijos.

Pristatome pirmosios dienos „Mados infekcijos“ kolekcijas:

19
Kitas

1. Lina Gudanavičiūtė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt