„Vasara kupina netikėtumų. Tai laikas naujiems atradimams ir Magelaniškoms kelionėms su ištikimiausia palydove – rankine“, - sako Ingrida, pabrėždama, kad šios vasaros ryškiausia tendencija - spalvos, patogumas ir minimalizmas.

Pasak kūrėjos, visada svarbu įsiklausyti, ką kužda vidinis jausmas, dažniausiai jis neapsirinka. Jis sufleruoja, jog šį sezoną derėtų harmoningai perteikti vidinius jausmus išorėje, taip sukuriant komfortišką vientisą stilių.

Šios vasaros rankinių spalvos, pasiskolintos iš močiutės gėlių darželio

Rankinių prekinio ženklo „kARTu“ kūrėja Ingrida Jasinskė ragina šio sezono rankinių spalvas pasiskolinti iš močiutės gėlių darželio: bijūnai – švelniai purpuriniai atspalviai, hiacintai – sodrūs melsvi ir violetiniai atspalviai, hortenzija – pastelinės baltos ir gelsvos derinys, frezijos – oranžinės spalvos variacijos. Įspūdingai atrodys ne tik iš tokių gėlių surinkta vasaros puokštė, bet ir minėtų spalvų rankinė.

Šios vasaros topas – odinė chameleoninė kuprinė

„Renkantis rankinę vasarai reikia atsižvelgti į kelis dalykus: ar planuojate aktyvią vasarą, ar norėsite derinti rankinę prie dalykinio stiliaus aprangos, ar rankinė jūsų aprangoje bus vienas iš aksesuarų, o gal pagrindinis jos elementas? Jei planuojate aktyvią vasarą, rinkdamosis rankinę, atkreipkite dėmesį į jos patogumą ir praktiškumą, tačiau nepamirškite žavių ir stilingų detalių. Kartais kyla klausimas, kaip tai suderinti? Šiuo atveju galima rinktis labai praktišką ir patogų variantą – odinę kuprinę, tačiau kalbu, ne apie paprastą kuprinę, o chameleoninę, kuri gali pakeisti savo paskirtį ir, kai moteris užsimano, tapti rankine. Tokia rankinė tikrai leis vasarai turėti ypač praktišką aksesuarą ir pritaikyti jį, tiek išvykoms į gamtą, tiek pasisėdėjimams su draugėmis lauko kavinukėje, tiek ir dalykiškam susitikimui“, - pataria rankinių kūrėja Ingrida, pati neseniai pristačiusi vasaros rankinių kolekciją.

Anot Ingridos, jei rankinę norėsite derinti prie formalios aprangos, tai visai nereiškia, kad turite rinktis būtinai juodos spalvos. „Nebijokite šviesių pastelinių spalvų, jos tik pagyvins formalų jūsų įvaizdį ir padarys jį išskirtinį. Sodrūs tamsiai mėlyni ar alyviniai atspalviai įneš vasariškos nuotaikos į juodos spalvos mylėtojų garderobą“, - teigia kūrėja.

Moterims, nutarusioms pagrindiniu vasaros garderobo akcentu paversti savo rankinę, Ingrida pataria drąsiai žaisti su spalvomis, nebijoti improvizuoti. Vertėtų rinktis vienspalves ryškias rankines arba kelių spalvų kombinacijas, kurios suteiks išskirtinumo ir sumažins galvos skausmą, ieškant papildomų aksesuarų formuojant jūsų stilių.

Rūpinkitės rankine, kaip savo oda paplūdimyje

Odines rankines kurianti Ingrida pabrėžia, jog labai svarbu vasarą nepamiršti rankinės priežiūros. „Impregnavimas - vienas iš būdų, kuris padeda rankinę apsaugoti tiek nuo lietaus lašų paliekamų pėdsakų, tiek nuo dulkių karštą vasaros dieną. Kaip rūpinatės savo oda degindamosis pliaže prie jūros, taip nepamirškite pasirūpinti ir savo geriausios vasaros palydovės – rankinės – oda“, - sako Ingrida Jasinskė.

Ji rekomenduoja nepersistengti: jei įsigysite lakuotos odos rankinę, jai impregnatorius nereikalingas, nes su laku ši medžiaga nedraugauja. Taip pat labai veiksminga priemonė bičių vaškas, kurį naudoti vertėtų gana atsargiai. „Odinės rankinės oda rūpinkitės saikingai ir nepersistenkite švaistydamos pinigus nereikalingoms priežiūros priemonėms“, - teigia kūrėja.

Parduotuvių lentynose, mažuose butikuose, ar užmirštose spintos kertelėse jūsų ištikimiausios vasaros palydovės jau laukia jūsų. Pasičiupkite savo vasariškas rankines ir tegul vasaros nuotykiai prasideda jau šiandien.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)