Puošnios rankinės

Diamondblack – išeiginė rankinė su trumpa rankenėle, kuri pritvirtinta juodo emalio ornamentais. Vientiso stiliaus su šonine užtrauktuku užsegama kišenėle. Spalvos – juoda, spanguolių, arba iš natūralios pitono ornamentais papuoštos odos. Dera su Count išeiginiais bateliais.

Indy – išeiginė rankinė iš švelnios, tekstūruotos odos. Permetama rankenėlė papuošta ornamentais. Erdvus vidus su dviem skyriais. Gali būti juoda arba su juodais emalio ornamentais, rusva arba pilka su grafitiniais ornamentais. Dera prie Anyday išeiginių batelių.

Neįprastos rankinės

Furnace – rankinė iš vandeniui atsparios odos. Labai erdvi. Akcentai – reguliuojamas dirželis, krokodilo odos ornamentai, kailio detalės, užtrauktukas ir priekinė kišenėlė su grafitiniu ornamentu. Spalva – juoda. Dera prie Furnace batų.

Mouton – permetama per petį rankinė su užtrauktuku ir šonine kišenėle.Labai erdvi. Akcentai – pilko kailio juosta, apvadai bei rankena. Sukurta drąsiai ir mėgstančiai naujoves moteriai. Spalva – juoda. Dera prie Furnace batų.

Smoosh – rankinė su veršiuko kailio apdaila iš priekio ir nugaros, juodo zomšo šonais, apačia ir rankenomis. Atkreipkite dėmesį į grafitines sagtis ir ornamentus. Priekyje su užtrauktuku, priekine išorine kišenėle. Dera prie Mocker kasdieninių mokasinų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją