Avalynės mada taip pat greitai keičiasi, kaip ir rūbų. Todėl naujo sezono atėjimas atneša ir naujas tendencijas avalynės madoje. Mūsų šiandienis pokalbis - apie šios vasaros madingus batus.

Jūs jau suspėjote susižavėti rožine spalva? Jeigu ne - be reikalo, nes rožinė šį sezoną yra spalvų karalienė. Atspalvių ji turi daugybę - nuo švelnios ir permatomos iki ryškios fuksijos. Dauguma dizainerių siūlo permatomus rožinius basučių be užkulnio dirželius. Paskutinis mados šauksmas - pačios vaikiškiausios, ryškios ir linksmos rožinės spalvos pusbačiai. Tačiau nežiūrint viso to, nebūtina stačia galva pasinerti į šią spalvą ir dėvėti vien tik rožinę. Visiškai pakanka, jeigu šį sezoną turėsite blankiai rožinę palaidinukę, vos ryškesnes basutes ir fuksijos spalvos rankinę.

Jeigu jau spėjote pavargti nuo šitų "rožinių" dienų, galite apsivilkti geltonai, nes geltona - irgi šio sezono numylėtinė. Dizaineriai rekomenduoja uždarus batelius plokščia pakulne arba saulės geltonumo basutes. Neliko užmiršta ir dramblio kaulo spalva - šį sezoną ji gali būti derinama su šviesiais pasteliniais ir ryškesniais tonais. Tuo ji yra pranašesnė už grynai baltą spalvą.

Pačia mados viršūne šį sezoną laikoma pitono arba kitos gyvatės odos bateliai, ypatingai rožiniai arba melsvai žalsvi. Juos dėvėdamos, atrodysite šiuolaikiškai: pitono oda suteiks bet kokiam jūsų apdarui šviežumo. Tarp kitko, prie jų dizaineriai pataria nešioti kuo paprastesnius ir neutralesnius drabužius. Jeigu jūs norite iš tiesų būti nepakartojama, rinkitės pitono odos basutes su aukštu ar vidutiniu kulniuku ir siauručiu dirželiu tarp pirštų.

Šio sezono favoritai - tropiniai ir gėlių motyvai. Gėles šią vasarą galima pamatyti ant basučių, batelių be užkulnių. Jos gali būti mažytės, lygiai išsiuvinėtos arba didelės ir ryškios, padarytos iš šilko kaip aplikacijos ir puikiai atspindinčios šių dienų veržimosi į prabangą ir margumą tendenciją.

Atkakliai auga basučių su daugybe siaurų dirželių populiarumas. Jos gali būti su vidutiniu arba aukštu kulniuku. Kad atrodytumėte madingai, šią vasarą privalote turėti nors vieną tokių basučių porą. Ypač madingos yra basutės su žiedeliu didžiajam pirštui ir siauru dirželiu, apimančiu pėdą ties pakilimu, kuris leidžia šiam nepaprastam kūriniui laikytis ant jūsų kojų.

Dabar apie kulniukus. Mada šiuo metu yra mūsų pusėje. Madingiausia avalynė yra su vidutinio aukščio ir įvairios formos kulniuku arba su plokščia pakulne. - ir tai puiku, nes toks kulniukas yra patogus ir tinka prie bet kokios stiliaus rūbų bei atrodo labai moteriškai. Jis gali būti kokteilio taurės formos, būti nuožulnus arba turėti atramos formą, kokia buvo nešiojama merginų Senovės Kinijoje. Belieka pridurti, kad avalynė su vidutinio aukščio kulniuku puikiai tiks ir prie sijono iki kelių, ir prie kapri stiliaus kelnių, kurios šį sezoną yra mados viršūnėje.

Na, ir pati tendenciškiausia tendencija, kurią su didžiuliu entuziazmu griebė įžymybės - papuošalai, nešiojami ant kojų. Taip, taip, brangenybes šiuo metu nešioja ir ant kojų. Įvairūs kaspinėliai, blizgučiai ir kiti aksesuarai sutinkami kiekviename žingsnyje. Sezono favoritai - bateliai su plonyčiu kulniuku, kuriame spindi blizgučiai ir basutės su kilpele didžiajam pirštui. Negalima nepasakyti kelių žodžių ir apie formą - batų nosytės šį sezoną yra kvadratinės, vos pakeltos į viršų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją