Patarsime, ką rinktis, kad ir spaudžiant atšiauriausiam šalčiui atrodytume žaviai ir stilingai.

Galima drąsiai teigti, jog šį sezoną madinga ir šilta kepurė - nepamainomas aksesuaras. Aišku, kaip visada, nebus atsisakyta klasikinių modelių, tačiau iš esmės mados kūrėjai siūlo gana ekstravagantiškus sprendimus.

Megztos kepurės

Megztos kepurės – pats praktiškiausias galvos apdangalas, kuris tinka visoms be išimties. Svarbiausia tik pasirinkti tinkamiausią formą. Tokia kepurė puikiai tiks tiek prie pūkinių striukų, tiek prie elegantiško paltuko ar net kailinių.

Lakoniško stiliaus gerbėjoms patiks paprastos megztos kepurės – vadinamosios beanie tipo kepuraitės su apdribusia viršugalvio dalimi. Tokias kepures 2014 metų žiemai siūlo daug mados prekės ženklų. Tarp jų – DKNY, „BCBG Max Azria“, „Alice + Olivia“, „Tommy Hilfiger“ ir kiti.

Nepaisant jų sportinės prigimties, tokios kepuraitės labai harmoningai dera prie moteriškų ir eklektiškų aprangos komplektų, taip pat draugauja ir su militaristiniu stiliumi. Dizaineriai Jamesas Longas ir Paule Ka šias sportines kepuraites papuošė plunksnomis ir kristalais – tokia puošyba suteikia žaismės ir individualumo.

Šį sezoną madingos ir grandžo stiliaus kepurės, kurias reikia nešioti pakreipus ant šono. Tokius modelius siūlo „Giles“ ir Victoria Beckham.

Prancūziškos elegancijos gerbėjoms mados kūrėjai siūlo stilingas beretes. Klasikinės beretės – šio sezono „Ralph Lauren“ arkliukas.


Tikroms mados sekėjoms patiks ir masyvios beretės su snapeliais ir ryškiais puošybos elementais – tokias siūlo „Sister by Sibling“.
Originalioms asmenybėms vertėtų atkreipti dėmesį į netradicines megztas kepures. Tokių gausu „Creatures of Comfort“, „Alexander Wang“ ir Band of Outsiders“ kolekcijoje.

Kailinės kepurės

Kailis – tikras šio šaltojo sezono favoritas. Jis ne tik sušildys šaltą dieną, bet ir suteiks jūsų stiliui prabangos ir elegancijos.


Ausinė kailinė kepurė – galvos apdangalas, be kurio 2014 metų žiemą nei žingsnio. „Bally“ ir „Michael Kors“ siūlo itin masyvias kalines kepures, kurias ragina derinti su ryškiaspalvėmis sportinio stiliaus striukėmis.

Apskritos kalinės kepurės – taip pat labai populiarios, tačiau toks galvos apdangalas labiau tinka vakarui.

Madingos ne tik lygaus trumpo kailio kepurės, kurias siūlo „Ralph Lauren“, bet ir šį sezoną itin išpopuliarėjusios karakulio kepurės – tokių rasite pas „Donna Karan“ ir net „Giorgio Armani“.

Įdomiai žiūrisi ir kailinės kepurės-šalmai, pasiūtos iš spalvingo trumpo kailio – raudonos, mėlynos, žalios, mėlynos ir kitų ryškių spalvų. Tokius galvos apdangalus siūlo „Chanel“ ir „Anna Sui“.


Madingos ir masyvios kailinės kepurės su asimetrinėmis detalėmis, pavyzdžiui, ilgomis gyvūnų uodegomis, kurias galima valiūkiškai persimesti per petį. Tokius modelius savo kolekcijose pristato „Moncler Gamme Rouge“ ir „Ann Sofie Back Atelje“.
Labai moteriška mada – kailiniai gobtuvai. Tokius siūlo „Ermanno Scervino“. Tokie gobtuvai pagaminti iš trumpo audinių kailio (dažyto) – madingiausi sniego baltumo, pilki, leopardo rašto gobtuvai.

Toks šildantis galvos aksesuaras idealiai tiks prie 6-ojo dešimtmečio stiliaus paltuko. Be to, puikiai dera prie prie prabangių vakarinių ansamblių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)