Turkio atspalviai makiaže - sezono naujovė. Naudokite vieną spalvą arba derinkite atspalvius. Pavyzdžiui, blakstienų kontūro liniją paryškinkite rudais šešėliais, o voką nuspalvinkite turkio spalva. Ryškumo makiažui suteiks ir spalvotas tušas. Prie turkio spalvos puikiai derės rožiniai skaistalai ir lūpų dažai. Švelniai parausvinkite skruostus ir užbaikite makiažą lengvu perregimu lūpų blizgesiu.

Rinkdamosi ryškiai raudonus lūpų dažus, atiduokite jiems visą dėmesį. Tegu akys tuomet būna paryškintos tušu ir šviesiais šešėliais. Blakstienų liniją plonai apveskite pieštuku arba naudokite tamsius šešėlius. Tuomet voką nuspalvinkite smėlio-rožiniais ar vaniliniais šešėliais. Akys bus padažytos subtiliai, natūraliai, kone nepastebimai.

Būtinai paryškinkite antakius. Dažydamos lūpas, panaudokite vieną seniausių vizažistų triukų: pasidažykite lūpas, papudruokite ir vėl padažykite. Spalva bus ryški, o makiažas ilgai išliks.

Natūralus makiažas visuomet madingas. Jo esmė ta, kad reikia parinkti atspalvius, labiausiai atitinkančius odos toną. Vokams naudokite pastelinių spalvų paletę. Santūriam makiažui galima spalvas naudoti atskirai. Intensyvesnei spalvai galima jas maišyti ar derinti sluoksniais. Pavyzdžiui, patį tamsiausią atspalvį tepkite ties blakstienų linija ir prie išorinių akių kampučių, šviesų - po antakiais ir ties vidiniais akių kampučiais, auksinį - ties voko viduriu.

Iš principo natūralūs atspalviai puikiai dera su bet kokiais dažais. Gaiviam makiažui naudokite švelniai kreminius atspalvius.

Slyviniai lūpų dažų atspalviai gerai dera prie odos, tačiau tamsios spalvos gali sendinti. Oda turi būti švelnaus porceliano atspalvio. Taigi pradžiai svarbu paslėpti visus nelygumus ir paraudimus bei sulyginti toną.

Jei lūpų dažų spalva pasirodė pernelyg ryški, ją galima prigesinti. Tam pasinaudokite aktorės Halle Berry patarimu: patepkite lūpas dažais, po to kruopščiai nusausinkite servetėle ir vėl patepkite perregimu blizgesiu.

Saulėtoms dienoms puikiai tiks auksinis makiažas. Jis gali būti tiek dieninis, tiek vakarinis. Galima maišyti natūralius atspalvius su bronzantais ir išgauti įdegio efektą arba paryškinti jau esamą. Bet kokiu atveju toks makiažas atrodys natūraliai.

Kaip pagrindą naudokite bronzinę pudrą, o ant jos patepkite kreminiais skaistalais. Vakarėliui apveskite akis strėlytėmis ir pasinaudokite blizgiais šešėliais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją