Superdidelės rankinės puikiai įkūnija ką tik aptartą mados ir funkcionalumo simbiozę. Jos atrodo išties labai šauniai ir, kas smagiausia, jų neįmanoma nepastebėti. Ką jau kalbėti apie tokių rankinių suteikiamą galimybę į jas susidėti pusę pasaulio?

2012-2013 metų rudeniui-žiemai skirtose kolekcijose didelių ir labai gražių rankinių tikrai netrūko. „Louis Vuitton“ mados namai siūlė moterims ir merginoms bent dalį savo gyvenimo nešiotis blizgučiais nusagstytose, odos apdaila dekoruotose kelioninėse rankinėse. Jos tokios didžiulės, jog norom nenorom greta tokių modelių norėtųsi matyti nešiką, padedantį tvarkytis su šiuo grožiu.

„Fendi“ siūlo spalvingas gydytojų lagaminėlius primenančias rankines, pagamintas iš fetro, tikros kumeliuko odos ir velveto.

Jeigu retro stilius jums prie širdies, įkvėpimo ieškokite pas Marcą Jacobsą, nuobodokus odinius sportinius krepšius prikėlusį naujam gyvenimui.

Aplinkinių dėmesį mėgstančios damos neliks abejingoms „Blumarine“ siūlomoms ryškių neoninių spalvų kailinėms ar leopardo raštu margintoms rankinėms.

Jau seniai praeityje liko dienos, kai rankinių puošmenos buvo laikomos tarsi jos turėtojos statuso visuomenėje sufleriu – kalbama apie įvairius kutus bei pakabučius. „Narciso Rodriguez“ mados namai siūlo jų atsisakyti ir rinktis paprastas, aiškios formos ir kukliai elegantiškas superdideles rankines.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)