Tai vamp stiliaus vakarinių drabužių kolekcija, kurioje, kaip sako kūrėjas, trisdešimt vienas modelis elegancijos ir seksualumo.

"Našlės dienoraštį" rašo moteris, kuri yra subrendusi, ambicinga, žino, ko nori ir, svarbiausia, visada traukia dėmesį", - kolekciją apibūdino Liutauras.

Kaip DELFI Gyvenimui sakė dizaineris, pavadinimą ir kolekciją inspiravo viena jo kolegė: "Netikėtai mirė kolegės vyras. Iki to momento ji buvo paprasta darbuotoja, mama, tačiau po šio įvykio mistiniu būdu pražydo... Ši istorija įkvėpė ir kolekcijos koncepciją, ir, žinoma, pavadinimą".

Mados gerbėjams pristatytas 31 kolekcijos modelis, o vakaro pabaigoje puošnią vestuvinę suknelę pademonstravo muzikos grupės „69 danguje” vadybininkė Oksana Zlatkovaitė.

"Iš pradžių buvo planuota pristatyti keturiasdešimt modelių, tačiau pristigus laiko, kolekcijoje jų liko tik trisdešimt, dar viena - ši vestuvinė suknelė", - sakė L. Salasevičius.

"Esu baigęs siuvimą ir anksčiau dirbau tokį darbą, - paklaustas, kodėl nusprendė paragauti dizainerio duonos, atsakė Liutauras. - Drabužių modeliavimas - mano hobis, kurį ilgainiui buvau pamiršęs, tačiau atėjo laikas jį atgaivinti".

Šia kolekcija debiutuojantis dizaineris pristatė ir naują savo saloną sostinėje "Madam pareis vėliau".

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją