Šį stiliaus kūrimo perversmą pasiūlė neseniai startavęs pirmasis šalyje nuotolinių stiliaus studijų projektas „Stiliaus guru“. Jo autorė – įvaizdžio kūrėja bei profesionali vizažistė Asta Nevedomskytė. Ji sukūrė specialią stiliaus studijų internetu programą ne specialistėms, o kiekvienai moteriai.

Užpildė tuščią nišą

„Gyvenimo internetu vis daugėja, ir tai nėra blogai. Priešingai – daugiau galimybių. Internetu perkame, parduodame, dovanojame, bendraujame, studijuojame. Lietuvoje pastebiu ir vizažo mokymų on-line bangą. Manau, atėjo laikas išnaudoti internetą ir stiliaus kūrimo srityje. Savo projektu bandau užpildyti tuščią nišą“ – teigia „Margot Label“ prekinio ženklo bei „Image & Fashion Consulting“ studijos įkūrėja A. Nevedomskytė.

Įvaizdžio kūrėja savo internetinį studijų projektą pirmiausia skiria moterims, kurios neturi galimybių konsultuotis su stilistu gyvai. Projekto siūlomuose nuotoliniuose septynių dienų kursuose moterys galės išmokti, kaip iš penkių bazinio garderobo drabužių sukurti stiprų įspūdį, kaip pabrėžti savo figūros privalumus. Jos sužinos, kaip derinti spalvas, pasirinkti savo stilių bei aksesuarus ir kitas svarbias stiliaus kūrimo ir bazinio garderobo formavimo gudrybes.
Asta Nevedomskytė

Keičia ne tik įvaizdį, bet ir gyvenimą

„Šie kursai padės moterims suprasti, kad turėti asmeninį stilių – jokia prabanga. Turint žinių apie savo figūros tipą, spalvinį tipą, nusistačius sau tinkamo stiliaus kryptis, galima pakeisti ne tik savo įvaizdį, bet ir ateitį“, – sako A. Nevedomskytė.

Stiliaus kursus ji lygina su revoliucija galvoje. Pakeitusios supratimą apie stilių, moterys galės pakeisti ne tik savo įvaizdį, bet ir sugauti savo sėkmę. Tai gali būti naujas darbas, naudingas susitikimas ar netgi lemtinga pažintis su savo išsvajotuoju. Juk susikurti savo stilių – tai geriau pažinti ir išreikšti save, o tai reiškia – tapti laimingesne. Kai kurioms tai gali net padėti išlipti iš depresijos.

„Nei vienkartinė stilisto konsultacija, nei pardavėja, kuriai rūpi ne kliento stilius, o parduoti prekę, nepadarys moters stilinga. Vargiai jums padės ir geriausia draugė. Juk ji galbūt nenorės jūsų nuliūdinti, pasakydama, kad naujas brangus drabužis jums visiškai netinka. Tačiau kursai, kuriuose savo žiniomis nuoširdžiai dalijasi patyręs profesionalas, gali tapti rimtu įrankiu bei raktu į sėkmę bei pasitikėjimą savimi“, – aiškina įvaizdžio kūrėja.

Taupys laiką ir pinigus

Visa mokymų medžiaga, anot A. Nevedomskytės labai vizuali – daug nuotraukų, piešinių, videomedžiagos. „Šitaip mokytis tikrai smagu ir efektyvu. Kursų dalyvės net nepajus, kaip išmoks dar smagiau apsipirkti, o svarbiausia – džiaugsis savo spintos turiniu ir įvaizdžiu. Be to, tai padės sutaupyti laiko ir pinigų. Ir šie kursai nebus vieninteliai. Kitąmet pasiūlysime daugiau panašių mokymų programų“, – sako A. Nevedomskytė.

Artėjant šventėms naujoji stiliaus platforma siūlo kiekvienai moteriai nemokamai nustatyti savo figūros tipą arba užsisakyti skaitmeninę asmeninio stiliaus knygą už kelis eurus. Viskas šioje knygoje bus apie tai, kad tinka būtent jos figūrai ir stiliui – pradedant modeliais, iškirptėmis ir baigiant drabužių ilgiais bei detalėmis. Ši knyga labai pravers ruošiantis apsipirkti. Kita, jau visoms moterims skirta parengta virtuali knyga pasakoja apie pagrindines apsipirkimo klaidas.

„Didžiausia mano svajonė – kad Lietuvos moterys ir merginos išmoktų atrodyti stulbinančiai kasdien. Tada jos labiau mylės gyvenimą, skleis meilę ir grožį aplinkui. To visoms pirmiausia ir norėčiau palinkėti artėjančių švenčių proga“, – sako A. Nevedomskytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)