Kad jums nereikėtų bukai spoksoti į parduotuvėje išrikiuotus begalinius nagų lako buteliukus, pateikiame stiliaus gidą – kokios nagų lako spalvos bus madingiausios šią žiemą, rašo purewow.com.

Jei patinka matinė avietinė, rinkitės tamsią uogų spalvą

Sodri tarsi solidaus brangakmenio spalva pagyvins net pačią niūriausią dieną. Net jei tai bus šaltas, mėlynai raudonas atspalvis.

Jei patinka rausvai pilka, rinkitės prislopintą žalsvai mėlyną

Ši spalva buvo rudens favoritė, ir tokia išliks ir ateinančius mėnesius. Rinkitės tokios spalvos laką, kuriame mažiau gelsvo atspalvio (pavyzdžiui, chaki), o daugiau šalto, ledinio. Įsivaizduokite eukaliptą arba kėnį.

Jei patinka metalinė pilka, išbandykite tamsiai rudą (šokoladinę)

Metalinės spalvos niekur nedings ir žiemą, bet jei jau kelis sezonus iš eilės nagus lakavote plieno spalva, ryžkitės pokyčiui ir rinkitės šiltesnį rudą atspalvį.

Jei patinka tamsiai mėlyna, išbandykite skaisčiai mėlyną

Atrodytų, kai mažai šviesos, labiau tinka tamsesnės spalvos, bet kodėl nepažaidus kontrastais? Ryškiai mėlyna tikrai išsiskirs tamsių drabužių fone.

Nagų lakas

Jei patinka matinė balta, išbandykite šviesiai violetinę (levandų)

Nagus lakuoti baltai ištisus metus GALIMA („Taip atrodau labiau įdegusi, tiesa?“) Tačiau neverta bijoti pokyčių. Pradžioje galite labai nenutolti nuo baltos, ir išbandyti blankiai violetinę.

Jei mėgstate neutralius tonus, išbandykite metalo atspalvio kūno spalvą

Žmonės, juk šventės. Žaižaruojančios ir auksu spindinčios kūno spalvos lakas tiks ir darbe, ir vakarėlyje.

Jei patinka tamsiai raudona, išbandykite skaisčiai raudoną

Kas antra mergina puikuojasi vyšniniais nagais (taip, šį sezoną ši spalva itin madinga). O juk šventėms daug labiau tinka klasikinė skaisčiai raudona.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)