Bendrovė kasmet sukuria brangakmeniais nusagstytą įmantrią liemenėlę nuo 1997 metų. Šių metų liemenėlė pavadinta „Floral Fantasy Bra“, o ją sukūrė juvelyrinių dirbinių gamintoja „London Jeweler“.

Fantastiškoji liemenėlė įvertinta 2,5 milijono JAV dolerių (6,6 milijono litų). Ji puošta 5200 brangakmenių, tarp kurių yra ametistų, safyrų, rubinų, baltųjų, rožinių ir geltonųjų deimantų, įtvirtintų aštuoniolikos karatų rožiniame ir geltonajame aukse. Ji turi dvi nuimamas deimantais nusagstytas gėlės formos seges ir lašo formos 12,5 karato ir 20 karatų baltuosius deimantus pačiame centre.

„Fantasy Bra“ nuo 2001 metų pristatoma „ Victoria's Secret“ šou ir ja pasipuošia modelis, vadinamas „Victoria's Secret“ angelu.

Šiais metais angelu pasirinkta iš Brazilijos kilusi Alessandra Ambrosio. Ji teigia, kad liemenėlės dizainas ją sužavėjo: „Ji tokia unikali, žinote, tai meno kūrinys, kurį tau tenka dėvėti. Ji nusagstyta daugiau nei penkiais tūkstančiais brangakmenių, taigi visur aplink tave vien tik deimantai ir dar tas 20 karatų deimantas. Nuostabus jausmas ją dėvėti ir aš pristatysiu šią liemenėlę „Victoria's Secret“ madų šou gruodžio 4 dieną“.

Liemenėlė taip pat papuoš ir kompanijos žiemos katalogą. A. Ambrosio jau buvo pasipuošusi brangakmeniais nusagstyta liemenėle per fotosesiją.

Šis prekinis ženklas taip pat pristatė ir kvepalus „Fantasy Fragrance“ prabangiame buteliuke, kainuojančius 500 tūkstančių dolerių. Buteliukas puoštas 10 karatų baltuoju deimantu ir rankomis išraižytu turmalino drugeliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)