Renginio sumanytoja dizainerė Julija pati neretai renkasi dviratį. Mažytis dviratis, kurį ji vadina tiesiog „miniuku“, jai atrodo esąs itin saugus ir patogus tvarkant reikalus mažose ir judriose miesto gatvėse. Dizainerė pastebi, kad dviratininkų mieste kasmet daugėja, tačiau vairuotojų požiūris į dviratininkus keičiasi labai palengva.

„Pati vairuoju du „miniukus“ – automobilį ir dviratį, tad suprantu ir gerbiu abi puses. Vis tik šiuo renginiu norėčiau dar kartą priminti vairuotojams apie dviratininkus gatvėje“, - sako dizainerė. – „Gal žavios moterys ant dviračių paveiks agresyviai vairuojančius labiau nei grasinimai?“

Mados linijos „Julia Janus“ (įkūrėja dizainerė Julija) naują kolekciją pristatys „Mini Cooper“ dviračiais numatytu maršrutu važiuojančios moterys. 10 kolekciją demonstruosiančių modelių – ne manekenės ar garsenybės, o paprastos, įvairaus kūno sudėjimo ir amžiaus moterys, panorėjusios prisijungti prie šio projekto. Pasak dizainerės Julijos, tokia kolekcijos pristatymo forma pasirinkta neatsitiktinai – tikroji rūbo vertė ir patogumas atsiskleidžia kasdieniškose situacijose, pavyzdžiui, važiuojant dviračiu.

Ratuoti modeliai iš Europos aikštės Konstitucijos prospekte pajudės 18 val. ir važiuos numatytu maršrutu Neries krantine. 18:45 jos grįš atgal į mados ir stiliaus centrą „Europa“. Neįprastas mados pristatymas rengiamas naujo „Julia Janus“ mados ir gyvenimo būdo salono šiame prekybos centre atidarymo proga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją