„Raudonos spalvos rūbas daro stebuklus. Jis pažadina pačią moters esmę, jos vidinį potencialą ir jėgą. Ji stipri ir pažeidžiama tuo pat metu, ji įsimylėjusi ir aistringa. Jai nereikia vilkėti raudono rūbo dėl kažko. Pagunda slypi ne raudono rūbo klostėse ar linijose. Pagunda kyla iš meilės sau, vilkint raudonos spalvos drabužį“, - teigė J. Statkevičius, kviesdamas į mažosios kolekcijos "Karūna" pristatymą, ketvirtadienio vakarą vykusį sostinės klube „Pabo Latino".

Kviestiniai svečiai nekantriai lūkuriavo, laukdami kolekcijos, kurią dizaineris apibūdino kaip "labai moterišką, labai jausmingą ir labai gundančiai raudoną".

Galiausiai, nukritus juodai uždangai, svečiai išvydo ant raudonos lovos susėdusias moteris, kurios dėvėjo ne tokius drabužius, kokius yra įpratę matyti J.Statkevičiaus gerbėjai jo kolekcijų pristatymuose: moterys dėvėjo juodas trikotažo sukneles, pižamas ir chalatus, o Aistė Pilvelytė pademonstravo raudoną klostuotą suknelę.

Kolekcijos pažiūrėti susirinko kviestiniai svečiai.

Kolekcija "Karūna" buvo bendras to paties pavadinimo prekės ženklo ir dizainerio projektas. Ir, kaip vylėsi J.Statkevičius, šis bendradarbiavimas turėtų išaugti į kažką daugiau, ką žmonės galės pamatyti rudenį - šiuo metų laiku dizaineris paprastai pristato autorinę kolekciją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją