Klasikiniai Galliano motyvai – laikraščio raštais dabintos palaidinės, nutrinti ir keistų formų džinsai, griežti odiniai dirželiai ir užtrauktukais išpuošti motociklininkų švarkai – buvo sumesti kartu su naujaisiais kūriniais, tokiais kaip rankinės, primenančios 50-ųjų klasikines mašinas (užbaigiamos durelių rankenėlės formos sagtimi), sportiniai bliuzonai su lenktyninėmis juostelėmis, ryškiai geltona liemenė – švarkelis ir raukiniuotos neperpučiamos striukės su kapišonu.

Maskuotės konkursas, leopardo raštų ir odiniai bikiniai perėjo į žavingų siautėjančių išleistuvių karalienių modelius, kurios atrodė, iš vakaro buvo šiek tiek per daug išgėrę (jau nekalbant apie piliules bei miltelius). Tačiau netgi didžiausioms vilioklėms reikia klasikos prisilietimo, taigi, Galliano pademonstravo keletą modelių (įskaitant nėriniuotas sukneles, kurios slapčia perėjo į kelnes) su Dior’o praeities prisiminimais: Miss Dior, Dior, J’Adore ir Diorissimo.

Destrukcija, rekonstrukcija, pankai, tiaros, seksas, durstiniai iš įvairiaspalvių skiaučių, balnai, logo, komercija, maskuotė, gatvė, difuzija, senų markių automobiliai … juos į dienos šviesą ištraukti ir ant podiumo pademonstruoti galėjo tik Galliano.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją