„Viskas prasidėjo nuo mažos raudonos suknelės: ją sukūriau vienai pirmųjų ir ištikimųjų klienčių – Justei Pinkevičienei. Ji tapo mano kolekcijos veidu, nes yra tikrų tikriausia mūza“, – džiaugiasi Kastė.

Jos kolekcijos drabužiais šiemet M.A.M.A apdovanojimuose puošėsi ne viena žavi dama, įvaizdinėje fotosesijoje aguonos spalvos suknelę vilkėjo ir nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos vedėja Gerūta Griniūtė.

Norėdama įamžinti savo suknelių kolekciją jauna dizainerė atmetė įprastą neutralų foną: galbūt jis tvirčiau pabrėžtų klostes, tačiau Kastei labiau rūpėjo perduoti drabužio nuotaiką.

„Mano suknelė šoka, juda, ji gyvybinga, siautulinga, esanti ten, kur verda gyvenimas. Lygiai tokią ją užfiksavo Nendrės Žilinskaitės ir Petro Skukausko objektyvai. Labai džiaugiuosi, kad komanda išgirdo mano mintis, ir darbas vyko labai smagiai“, – sakė ji.

Pasak dizainerės, trumpos ir spalvingos suknelės labai tiks jau tuoj tuoj išsprogsiančiam pavasariui. „Jos yra ryškios, spinduliuoja spalvų ir nuotykių ilgesį. Kartu jos – griežtos, su kišenėmis, per nugarą driekiasi masyvus užtrauktukas. Juo simboliškai norėjau pabrėžti, kad tokią suknelę vilkinti trapi moteris taip pat turi tvirtą stuburą. Be to, suknelės – ypač trumpos, bet jos dengia lygiai tiek, kiek reikia. Tokia ir mano klientė – gundanti, bet ne tuščiai provokuojanti“, – kalbėjo K. Svilaitė.

Anot dizainerės, jos kolekcijos suknelė leidžia susikurti „boho“ stilių. Ji gali būti derinama su hipių vainiku, stambiomis krentančiomis garbanomis ar lygiais plaukais, įvairia bižuterija, blizgančiais bateliais, versto odos švarkais ar odinukėmis.

Dar kitaip tokia mini suknelė suskambėtų su lygiapadžiais ar sportiniais bateliais. „Manau, kad ir išleistuvių vakarėliui 18-metės laisvai galėtų pasirinkti tokį drabužį ir atrodyti savo metų. Nėra nieko liūdniau, nei ilgomis juodomis suknelėmis apsisunkinusios abiturientės“, – įsitikinusi dizainerė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją