Televizijos laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė, dainininkės Simona Nainė, Eleonora Sebrova, Viktorija Sutkutė, Natalija Bunkė, Monika Šedžiuvienė, o šiais metais – Karina Krysko-Skambinė. Kaip Ingridai pavyksta garsias moteris prisikalbinti romantiškoms ir elegantiškoms fotosesijoms, kurias paprastai kuria geriausi fotografai ir stilistai?

„Fotosesijoms dažnai kviečiu žinomas Lietuvos moteris, nes jos mėgaujasi gyvenimu, drąsiai žengia savo keliu, žino kiekvienos dienos vertę ir myli save. Tai svarbu, nes tik mylėdamas save, gali dalinti meilę kitiems“, - įsitikinusi Ingrida.

Užsispyrusios, savi pasitikinčios moterys menininkę įkvepia kūrybai. „Jos yra tarsi mano gerosios mūzos. O kas nenori būti mūza?“ - juokauja vestuvinių suknelių kūrėja.

Karina Krysko-Skambinė Ingridai – viena gražiausių Lietuvos moterų. „Ji – grožio etalonas, - sako. – Nuostabi šypsena, plaukai, figūra. Tai be galo žavi, charizmatinė asmenybė, daugybę talentų turinti moteris. Savo vestuvines ir progines sukneles tokioms moterims ir kuriu. Moterims, kurios turi norų, siekių ir polėkio, kurios žino, ko esančios vertos“.

Šių metų „Ingrid INŽI“ vestuvinių suknelių kolekcija - kitokia. Nors „INŽI“ romantika išlikusi, tačiau atsirado itin elegantiškų ir santūrių modelių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt