Pasak „Mary Kay“ grožio ekspertės bei vizažistės Jelenos Liaudinienės, savo įvaizdžiu moteris turėtų atspindėti romantišką šios dienos prasmę.

Grožio ekspertė atsiųstame pranešime spaudai siūlo kelis įvaizdžius, kurie leidžia atsiskleisti tikrajam moters grožiui. Dienai ar ramiam romantiškam vakarui ji rekomenduoja rinktis įvaizdį moters, kurią norisi globoti – ramios, jausmingos bei romantiškos.

Jeigu šv. Valentino dieną ketinama atšvęsti vakarėlyje, J. Liaudinienė siūlo pabrėžti savo ryškią, drąsią, charakteringą asmenybę, dėl kurios norisi kovoti.

„Vyrams jau nusibodo pastaruoju metu vyravęs pernelyg ryškus ir dirbtinas makiažas, todėl ir šv. Valentino dienos įvaizdžio moterys neturėtų kurti kaip viliojimo ir koketavimo įrankio. Juo vertėtų atskleisti geriausias ir gražiausias moteriškąsias savybes“, – pataria vizažistė.

Romantiškas pasimatymas

Skaisti sutvarkyta oda, minkštos, subtiliai gundančios lūpos, kurias norisi švelniai bučiuoti – tokį lengvą, romantišką, jausmingą bei viliojantį įvaizdį šv. Valentino dienos pasimatymui siūlo rinktis grožio ekspertė. Moteris šią dieną skatina atsisakyti griežtų formų, ryškių spalvų, taip pat ir raudonų lūpų dažų bei rinktis įvaizdį, kuris spinduliuoja moteriškumą bei vidinę harmoniją.

„Šv. Valentino dienos vakaras – tai jausmingas pasimatymas, kurio metu savo poros neturėtume gąsdinti griežtumu ar agresyvumu. Atvirkščiai, šį vakarą geriau sukurti jausmingos moters įvaizdį. Taip antrąją pusę pritrauksite savo švelnumu bei moteriškuoju pradu. Tokį makiažą nesunku susikurti pačioms. Svarbiausias patarimas – neapkraukite odos storu pudros sluoksniu, ji turi atrodyti skaisti ir natūrali. Akims užteks vienspalvių rusvų šešėlių, kuriais sukursite lengvą ūkanotą makiažą. Rudi atspalviai akcentuos akis ir suteiks joms gilų žvilgsnį“, – pataria J. Liaudinienė.

Charizmariška

Norinčioms vakarą praleisti ne romantiškoje aplinkoje, o siautulingame vakarėlyje, vizažistė siūlo griežtesnį bei charakteringesnį įvaizdį, atspindintį jūsų asmenybę. Vakare grožio ekspertė pataria rinktis intensyvesnes, kontrastingas spalvas, pavyzdžiui, intensyvesnį žalią atspalvį iš „Maui Gardens“ paletės, nes tamsa tarsi „suvalgo“ apie pusę spalvos intensyvumo. Tačiau vakarinis makiažas taip pat turėtų būti subtilus bei jausmingas, atskleidžiantis meilės dienos prasmę, o ne perdėtai ryškus ir griežtas.

„Drąsioms, norinčioms parodyti savo tvirtumą ir charizmą moterims tiks tarsi nuo mados podiumo nužengęs įvaizdis. Joms patarčiau rinktis intensyvesnį ūkanotą, blizgų, kontrastuojančių spalvų akių makiažą. Lūpas ir šiems įvaizdžiams vertėtų palikti kuo natūralesnes, minkštesnes“, – rekomenduoja J. Liaudinienė.

Ji atkreipia dėmesį, kad vakarinis įvaizdis neturėtų kurti prisidažiusios merginos įspūdžio, todėl geriau aiškiai akcentuoti išraiškingas akis ir taip griauti mitą, kad šv. Valentino diena – tai ryškiai raudonos lūpos, o ne jausmingumas bei natūralus grožis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)