Grimas, pateiktas Pamela Dennis, labai panašus, tačiau švelniai žalia spalva tepama ant akių vokų, o link antakio kaulo pereinama prie geltono tono. Raudonis šiek tiek ryškesnis (nudegusios odos šešėlis), o lūpos atrodė taip, lyg būtų padengtos sluoksniu blizgesio.

Badgley Mischka pasirodyme Audrey Marnay pademonstravo žymiai intensyvesnį grimą. Akys apibrėžtos ūkanota juodų alyvuogių spalva, atsargiai perbraukta ties antakio kaulu ir taip išgauta “katės akis”. Vėlgi, lūpos ir skruostai minimalūs. Toks grimas beveik tiksliai atkartotas Maggie Rizer pasirodyme, kur atrodo, kad blyškūs antakiai ir plaukų linija tiesiog dingsta. Blyksint fotoaparatams, galima buvo pastebėti tamsiai apibrėžtas akis ir krūvą auksinių garbanų. Labai panašų grimo dizainą naudojo ir Lawrence Steele, nors šešėliai labiau linko į šaltą rudą spalvą. O plaukai pastarajame šou buvo sušukuoti labai glotniai, beveik blizgančiai, perskirti šone ir sušukuoti atgal.

Carmen Kaas išvaizda buvo tik šiek tiek švelnesnė. Blyškūs bruožai buvo paryškinti žymiai švelnesniu (1920-ųjų liekana) rafinuotu ryškiai mirgančiu alyvuogių pilkumo šešėlių akių dizainu. Ant brunečių, tokių kaip Erin O’Connor ir Gisele, vibruojantys mirgantys alyvuogių šešėliai buvo naudojami stipriau, pasiekiant pritrenkiantį efektą.

Grimas Trussardi pasirodyme pateko kažkur tarp šių dviejų – spindinti auksinė žalia nuplauna spalvą, tačiau paliekamas šviesesnis, mažiau intensyvus šešėlis. Jei jums šį sezoną reikia rinktis drąsią išvaizdą, rinkitės šią! Ryškiausią šešėlį, šiuo atveju labai blizgantį ryškios alyvuogių spalvos, tepkite arti blakstienų linijos ir link viršaus maišykite ją su neutralia (šalta ruda ar rusva) iki pat akies klostės.

Lūpoms ir skruostams suteikite švelnų abrikoso atspalvį, arba kurį nors kitą švelnų, šiltą (lengvai blizgantį) šešėlį. Ir jūs jau turite vieną žavingiausių šio sezono išvaizdą. Siekdama geriausių rezultatų, turite atminti vieną taisyklę – kuo blyškesnė jūsų kompleksija (ir plaukų spalva), tuo labiau jums reikia maišyti spalvas.

Tokios spalvos kaip alyvuogių, pilka ir šalta ruda, gali atrodyti kaip mėlynė po akimi, jei ant blyškios odos jas užtepsite gana ryškiai. Maggie Rizer, pavyzdžiui, pademonstravo švelnesnę, rūpestingai suderintą išvaizdos versiją.

Tęsdama 20-ųjų perversmo temą, Esther de Jong, Ferre pasirodymo metu dėvėjo švelniai sudėtą garbanų karūną. Su švelniomis anglies atspalviu apibrėžtomis akimis, gelsvai rudai padažytais skruostais ir gilesnėmis ryškiai raudonomis lūpomis, ji atspindėjo dvidešimtųjų esmę. Norint pabrėžti akis, juodas akių pieštukas buvo naudojamas blakstienų linija ir švelniai perėjo į anglies alyvuogių atspalvį.

Vienas įspūdingiausių Erin O’Connor modelių pasirodė Genny šou. Švelnūs blizgantys alyvuogių šešėliai (ryškesni ties blakstienų linija) pereina į neutraliai rausvą, o ties antakio kaulu pavirsta švelniai rožiniu atspalviu. Nėra jokių demarkacijos linijų – tik gražus, romantiškas rezultatas. Raudonis – šiltas rožinis ties skruostais, virsta šešėliu ant antakio kaulo linijos. Lūpoms suteikiamas skaidraus abrikoso blizgantis atspalvis.

Gražus grimo dizainas puikiai tiko pasirodymui, kuris buvo pavadintas “Nerūpestinga prabanga”. Ant kai kurių modelių galima buvo pastebėti labai įdomias variacijas – apatinė blakstienų linija apibrėžta vidutinio ryškumo prancūziška mėlyna spalva su šaltesniu anglies atspalvio šešėliu, naudojamu ties išorine akies voko kloste. Stephanie Seymour pademonstravo labai panašų (nors šiek tiek šviesesnį) grimą Helmut Lang pasirodyme. Išvaizda buvo apibrėžta, tačiau naudojamos spalvos buvo tos pačios paletės ir imti mažiau intensyvūs atspalviai.

Kai Nicole Miller plaukus šukuoja Frederic Fekkai, kaip kas nors dėmesį gali kreipti į grimą? Tačiau mes atkreipėme. Per milžiniškus suktukus, segtukus ir Fekkai plaukų priežiūros priemones mes sugebėjome įžvelgti gražias žaliai apibrėžtas akis ir blizgančias persiko spalvos lūpas. Akys vėlgi apibrėžiamos tamsiu akių pieštuku ir prilipinamos sunkios dirbtinės blakstienos. Skruostikauliai ir smilkiniai padengiami tik plonu šilto raudono raudonio šydu.