“Manome, kad šis mūsų darbas puikiai įrodo, jog kolekcija gali būti suprantama ne tik kaip drabužių demonstravimas. Tikimės, kad sprendimas drabužius eksponuoti kartu su baldais ir įvairiais aksesuarais patenkins renginio organizatorių reikalavimą kuo originaliau perteikti savo kūrybines idėjas”, - sakė vienas iš kolekcijos kūrėjų Gitis Bertulis.

Statiškoje ekspozicijoje dizainerių drabužius vilkės ne gyvi modeliai, o devyni nejudrūs manekenai. Taip pat eksponuojamus baldus ir aksesuarus dizaineriai sukūrė specialiai “Mados infekcijai”. Visus demonstruojamus objektus vienija trijų spalvų - baltos, raudonos ir mėlynos – kombinacija.

Šiais metais dizaineriai iš viso sukūrė keturias kolekcijas, dvi iš jų – “Audimui”. “Neatsiduodame vien tik menui – kuriame drabužius ir plačiai publikai. Bendradarbiaudami su sporto ir laisvalaikio aprangą gaminančiu “Audimu”, stengiamės, kad pirkėjus pasiekiantys rūbai pasižymėtų ne tik kokybe, bet ir stilingumu, originaliais kūrybiniais sprendimais",- sakė dizainerė K. Maselskytė.

Gitis Bertulis ir Kristina Maselskytė kartu dirba jau 8 metus. Dizaineriai savo darbus pristato kasmet vykstančiose madų savaitėse, jie taip pat dalyvavo ir prieš du metus pirmą kartą vykusioje “Mados infekcijoje”. Pasak kūrėjų, didžiausia dalis jų drabužių skirti klubinį gyvenimą mėgstančiam jaunimui.

Renginio rėmėjai:

Informacijos rėmėjai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją